Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mai 2015 - Anul XX, nr. 102 (5914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inimaginabil

Și-a omorât concubina, încercând să o convingă să se lase de băut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Marginea, a fost trimis în judecată, fiind acuzat că şi-a omorât concubina în timp ce încerca să o convingă să se lase de băut, au anunţat ieri reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Toader Bondor a fost dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Fapta s-a petrecut pe data de 10 martie a.c., la Mihoveni - Şcheia, unde locuia victima.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a fost chemat la Mihoveni de mama victimei, care i-a transmis că fiica ei nu a mâncat şi nici nu a băut apă de patru zile, fiind în permanentă stare de ebrietate.

Toader Bondor s-a dus cu o maşină de ocazie la Mihoveni şi, când şi-a văzut concubina beată, a luat-o la palme.

A doua zi dimineaţă, după ce în seara precedentă a dat şi el peste cap mai multe pahare cu rachiu, inculpatul i-a cerut concubinei să facă de mâncare şi să încălzească încăperea în care se află mama ei. Victima, însă, s-a apucat din nou de băut, iar Toader Bondor s-a gândit să-i dea o lecţie. „Inculpatul a chemat-o în interiorul locuinţei pentru a sta de vorbă, pentru a o convinge să nu mai bea şi să se facă gospodină. Lucrurile au degenerat, între concubini s-a iscat o ceartă în toată regula, împrejurare în care inculpatul a cuprins-o cu mâna dreaptă de gât, strângând-o destul de puternic”, se arată în documentele înaintate instanţei de judecată, în care se precizează că victima s-a prăbuşit fără suflare pe marginea patului.

 

„Am dat să o pup, însă deodată am văzut că nu mai mişcă”

Toader Bondor a sunat la 112 şi a anunţat decesul femeii, însă a negat că ar avea o legătură cu moartea ei.

„Ea era cam galbenă la faţă, dar nu a spus nimic... era în braţele mele, eram amândoi pe marginea patului, am dat să o pup, însă deodată am văzut că nu mai mişcă. Am început să o strâng de piept să-şi revină, dar nimic, nu a mai mişcat”, ne-a declarat Toader Bondor chiar în ziua decesului.

A ridicat din umeri şi în faţa ofiţerilor de la Investigaţii Criminale şi a procurorului criminalist, susţinând că victima a murit de moarte bună, deşi legiştii au stabilit că murise strânsă de gât.

„Întregul material probator administrat, respectiv concluziile provizorii medico-legale, declaraţiile martorilor care atestă existenţa unor stări conflictuale anterioare (inculpatul obişnuia să o lovească, să o agreseze pe victimă), poziţia şi declaraţiile inculpatului şi nu în ultimul rând concluziile raportului de constatare tehnico-ştiinţifică asupra comportamentului simulat atestă fără echivoc faptul că inculpatul se face vinovat de fapta pentru care este cercetat, acesta a suprimat cu intenție viaţa victimei”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a omorât concubina, încercând să o convingă să se lase de băut.
 Vizualizări articol: 3850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Și-a omorât concubina, încercând să o convingă să se lase de băut1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei