Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2015 - Anul XX, nr. 88 (5900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Şapte ani de la deschiderea primului mall din judeţ - Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul comercial Shopping City Suceava – primul mall din judeţ, a aniversat ieri şapte  ani de la inaugurare.

Fidelitatea clienților a fost răsplătită în această zi specială cu sute de premii instant, constând în vouchere de cumpărături, abonamente la dans, produse speciale pentru încălțăminte, accesorii și cosmetice.

Timp de 7 ani, Shopping City Suceava a răsplătit cu fiecare ocazie fidelitatea clienților, prin concursuri şi tombole cu premii valoroase: de la vouchere de cumpărături, mobilier și electrocasnice, până la autoturisme sau vacanțe alături de familie.

„Sunt 7 ani de când suntem alături de voi pentru a vă oferi mai mult shopping şi mai multă distracţie, într-o singură destinaţie. Sunt şapte ani de realizări, în care am organizat sute de evenimente în premieră, dar și mii de acțiuni tematice. Ne-am implicat în susținerea educației şi ne-am bucurat împreună cu voi de spectacole, concerte şi acţiuni caritabile sau culturale de excepţie, oferindu-vă întotdeauna experiențe memorabile. Suntem într-o continuă creștere și schimbare, aducând mereu în fața clienților o gamă variată de produse potrivite pentru toate gusturile, un avantaj important fiind brandurile naţionale și internaționale în exclusivitate în Suceava: New Yorker, Orsay, Benvenuti, Takko Fashion, Mustang, KFC, Noriel, dar și Decathlon - cel mai mare retailer de articole sportive din Europa. De asemenea, pasionații de mobilă, decorațiuni și electrocasnice găsesc cele mai bune opțiuni la Mobexpert, Media Galaxy sau Flanco, iar de şapte ani, hypermarketul Carrefour se află printre preferințele de top ale sucevenilor grație varietății de produse de calitate comercializate. De-a lungul timpului ne-am extins oferta de facilități prin servicii de curățătorie, croitorie și înfrumusețare la cele mai bune standarde.

În prezent, ne bucurăm de un grad de ocupare de 99%, deschizând numai în ultimul an peste 10 noi locații de shopping: Coccodrillo, Ghio`s, Mustang, restaurantul Trattoria di Matteo, Rosini Design, Nobilia, Imperial Look, spălătoria și curățătoria Crizantema, Olympic Amphora, Space Optic, dar și unele care urmează să intre pe piața suceveană.

În toată această perioadă, am devenit destinația principală de distracție în familie din oraș și am creat un spațiu dedicat iubitorilor de cumpărături. Pentru ca ne-ați fost alături şi v-ați implicat constant în toate proiectele noastre, vă mulțumim!”, a trasmis conducerea Shopping City Suceava, al cărui motto este „7 ani de cumpărături și distracție în familie!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte ani de la deschiderea primului mall din judeţ - Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte ani de la deschiderea primului mall din judeţ - Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei