Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 apr 2015 - Anul XX, nr. 88 (5900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Dascăli de excepţie

Profesoara Daniela Ceredeev, de la Vatra Moldoviței, laureată la cea de-a V-a ediție a Premiilor Mentor pentru Excelență în Educație

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesoara Daniela Ceredeev, de la Vatra Moldoviței, este unul dintre laureaţii celei de-a V-a ediții a Premiilor Mentor pentru Excelență în Educație.

MOL România și Fundația pentru Comunitate (organizație non profit înființată la Cluj în anul 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoașterea, solidaritatea, valorile comunitare) au acordat Premiile Mentor pentru Excelență în Educație unui număr de zece profesori și antrenori, în cadrul unui gale care a avut loc la Cluj-Napoca, eveniment în care a fost lansată și noua ediție a programului, pentru al șaselea an consecutiv.

Cei zece mentori din acest an au fost selectați de Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate, care a primit un număr de 441 de dosare, prin care au fost nominalizate 202 persoane.

Mentorii distinși la ediţia din acest an sunt:

Daniela Luminița Ceredeev, profesor de limbă și literatură română (Vatra Moldoviței), Dvorácsek Ágoston, profesor de fizică (Aiud), Ligia Letiția Jicman, profesor, antrenor de șah (Timișoara), Geanina Mangalagiu, profesor de chimie (Iași), Mircea Nistor, profesor de fizică (Hunedoara), Viorica Nistoroiu, profesor de pian (București), Nyiri Zoltán, profesor de pictură (Satu Mare),

Peloc Mateiu, antrenor (Arad), Emilia Roșca, profesor de limbă franceză (Cluj) şi Székely Géza, profesor arte plastice (Cluj).

„Laureaţii acestei ediții - aşa cum a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației pentru Comunitate - au fost nominalizați atât de foști elevi, de tineri, discipoli de azi, cât și de comunitățile unde își desfășoară activitatea, iar nominalizările, deosebit de frumoase, reflectă relațiile de valoare mentor-discipol, decisive pentru destinul tinerilor”.

Invitatul de onoare al acestei ediții a Galei Premiilor Mentor a fost multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, care a vorbit despre importanța recunoașterii antrenorilor ce conduc generații întregi spre succes, dar a căror activitate rămâne în umbră, de multe ori fiind nerecompensată moral sau material.

Fiecare dintre cei zece laureați din cadrul acestei ediții a primit un premiu în valoare de 8.000 de lei și un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de cunoscutul artist plastic Ioan Nemțoi.

Organizatorii evenimentului, MOL România și Fundația pentru Comunitate, au lansat ediția următoare a programului, pentru care înscrierile pot fi făcute până la data de 31 decembrie 2015.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara Daniela Ceredeev, de la Vatra Moldoviței, laureată la cea de-a V-a ediție a Premiilor Mentor pentru Excelență în Educație.
 Vizualizări articol: 2595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Profesoara Daniela Ceredeev, de la Vatra Moldoviței, laureată la cea de-a V-a ediție a Premiilor Mentor pentru Excelență în Educație2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei