Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2015 - Anul XX, nr. 87 (5899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Săptămână neagră, cu trei pietoni accidentaţi mortal de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei oameni au fost accidentaţi mortal de maşini în interval de doar trei zile, de la începutul acestei săptămâni, care se dovedeşte a fi una neagră pe şoselele judeţului. Un ultim accident cu final tragic s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.10, pe DJ 178B, pe raza comunei Satu Mare. Din ancheta poliţiei rutiere rezultă că un tânăr în vârstă de 18 ani, Bogdan Ciobanu, domiciliat în Rădăuţi, care conducea un autoturism VW Sharan, l-a surprins şi accidentat mortal pe Emilian Iacoban, un bătrân în vârstă de 73 de ani, localnic din Satu Mare, care se angajase în traversare în mod neregulamentar, fără a se asigura. Şoferul în vârstă de 18 ani nu a avut timp să mai schiţeze vreun gest şi l-a lovit în plin pe bătrân.

Poliţia precizează că şoferul în vârstă de 18 ani a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. 

Reamintim că în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 24.00, un bătrân în vârstă de 71 de ani a fost accidentat mortal în condiţii asemănătoare, pe DN 29, la intrarea în Dumbrăveni dinspre Botoşani. Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că, în timp ce se deplasa în mod neregulamentar, pe carosabil, pietonul a fost lovit în plin de o maşină care venea dinspre Botoşani.

Un alt accident mortal s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, tot în jurul miezului nopţii. La Fundu Moldovei, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost accidentat mortal de maşina condusă de un şofer de 22 de ani. În acest caz condiţiile în care s-a produs tragedia sunt diferite. Şoferul în vârstă de 22 de ani era băut şi, rezultă din anchetă, a intrat cu maşina pe contrasens, unde l-a lovit violent pe adolescentul care nu a avut nici o şansă de supravieţuire. În acest ultim caz autorul accidentului, Sergiu Mihai Ţâmpău, din Fundu Moldovei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămână neagră, cu trei pietoni accidentaţi mortal de maşini.
 Vizualizări articol: 2132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Săptămână neagră, cu trei pietoni accidentaţi mortal de maşini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop domnesc După tradiția satului românesc, astăzi încep „Joile domnești”, timp de nouă săptămâni la rând, cu interdicții ce trebuie respectate. În Joile domnești nu se iese cu plugul în câmp, căci e pericol... Citeşte