Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2015 - Anul XX, nr. 85 (5897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie de Paşte

Un adolescent de 18 ani, accidentat mortal de un tânăr beat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de doar 18 ani a sfârşit tragic, omorât de o maşină, autorul accidentului fiind un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, care era beat la volan. Cumplitul accident rutier s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 24.00, în comuna Fundu Moldovei. Puţin după miezul nopţii, agenţii Postului de Poliţie Fundu Moldovei au fost sesizaţi că pe DJ 175, care traversează localitatea, s-a produs un accident rutier, un tânăr zăcând fără suflare la marginea drumului. Echipajul ajuns la faţa locului a găsit un tânăr decedat în şanţul din dreapta drumului judeţean, pe sensul de mers dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Fundu Moldovei. Tânărul decedat a fost identificat ulterior în persoana lui Marian Moroşan, în vârstă de 18 ani, localnic din Fundu Moldovei. În urma investigaţiilor demarate imediat de poliţişti, la aproximativ o sută de metri de locul tragediei, a fost identificat un autoturism VW Golf, cu avarii, în curtea unei societăţi comerciale din localitate. Autoturismul era avariat în partea stânga faţă şi în partea lateral stânga. La faţa locului au fost identificaţi în scurt timp mai mulţi tineri care s-au aflat în maşină la momentul impactului. Poliţiştii s-au deplasat ulterior la domiciliul proprietarului maşinii, unde l-au găsit pe suspect, Sergiu Mihai Ţîmpău, în vârstă de 22 de ani. Acesta a negat în primă fază faptul că s-a aflat la volan şi a susţinut că maşina era condusă de tatăl său. Ambii au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemie 0 în cazul tatălui, respectiv 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 22 de ani.

Poliţiştii au stabilit că tânărul conducea autoturismul VW Golf pe direcţia Fundu Moldovei spre Câmpulung Moldovenesc, însă se deplasa haotic, pe axul drumului. În aceste condiţii, şoferul l-a acroşat pe tânărul care se deplasa în aceeaşi direcţie cu şoferul, pe partea stângă a drumului. Lovit în plin şi aruncat la câţiva metri distanţă, tânărul de 18 ani nu a mai avut şanse de supravieţuire.

 

Autorul accidentului este cercetat în stare de libertate

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru nu mai puţin de trei infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului. Deşi este acuzat de trei infracţiuni grave la regimul rutier, faţă de autorul accidentului nu s-a luat încă nici o măsură restrictivă.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung Moldovenesc continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Modul de producere a accidentului are încă necunoscute, de asemenea fiind greu de stabilit şi pe unde se deplasa tânărul care a decedat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un adolescent de 18 ani, accidentat mortal de un tânăr beat la volan.
 Vizualizări articol: 3737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un adolescent de 18 ani, accidentat mortal de un tânăr beat la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei