Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evenimente

Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii „Expomineralia” şi Târgul „Leather Show”, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până pe 29 martie, Iulius Mall găzduieşte Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii „Expomineralia”. Organizat pentru prima dată la Iulius Mall Suceava, târgul reuneşte o colecţie impresionantă de peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din minerale aparte. Ediţia este dedicată ametistului, piatra spiritualității şi a succesului în afaceri. Clienţii vor putea achiziţiona podoabe şi decoraţiuni realizate din piatra purpurie, precum cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe. În plus, vor putea admira ametistul în forma sa neprelucrată, organizatorii prezentând publicului, în total, aproximativ 1.000 de kilograme de rocă brută. O altă vedetă a „Expomineralia” este un smarald impunător, cu o greutate de peste 3 kg. Un astfel de exponat este foarte rar întâlnit la evenimentele de profil. Toţi cei care vor să admire smaraldul, nestemata preferată de Cleopatra, sunt aşteptaţi la expoziţia de pietre preţioase şi semipreţioase din Iulius Mall.

Exponatele sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate. La târg sunt prezentate şi decoraţiuni realizate din roci de sare din Himalaya, lămpi, ceasuri de masă şi vaze care, pe lângă efectul estetic, au şi beneficii terapeutice pentru bolile de respiraţie. În aceeaşi perioadă se va desfășura Târgul „Leather Show”, expoziție destinată exclusiv articolelor din piele. Cei pasionaţi de tendinţele în modă vor putea alege din nenumărate propuneri de confecţii din piele naturală de calitate, un „must have” al acestui sezon: marochinărie, poșete, încălțăminte și accesorii. Realizate de producători şi creatori cu experienţă în pielărit, articolele „Leather Show” vor completa perfect orice garderobă, indiferent de gen, vârstă sau stil vestimentar.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii „Expomineralia” şi Târgul „Leather Show”, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Internaţional de Minerale, Roci şi Bijuterii „Expomineralia” şi Târgul „Leather Show”, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei