Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2015 - Anul XX, nr. 71 (5883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brodina și Siret

Focuri de armă și țigări de contrabandă de peste 20.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de frontieră suceveni au realizat, pe parcursul zilei de miercuri, două capturi importante de țigări de contrabandă, țigări în valoare de peste 20.000 de euro. Conform comunicatului primit la redacție de la Poliția de Frontieră Suceava, miercuri dimineață, în jurul orei 07.00, un echipaj de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a observat, pe raza localității Brodina, un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat către interior mai multe colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au trecut imediat la reținerea suspecților și, după ce i-au somat prin voce, în condițiile în care nu s-au supus, au fost trase, conform prevederilor legale în vigoare, șapte focuri de avertisment în plan vertical. În acel moment bărbații au abandonat coletele și, profitând de zona împădurită și terenul accidentat, au fugit în direcții diferite. Imediat au fost luate măsuri de supraveghere a zonei, totodată fiind anunțate și autoritățile de frontieră din Ucraina despre caz. În apropiere au fost descoperite 18 colete cu 9.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 90.000 lei, țigări care au fost ridicate în vederea confiscării. În cel de-al doilea caz, din Punctul de Trecere a Frontierei Siret, au fost descoperite 4.900 de pachete în bagajele din două microbuze marca Mercedes, înmatriculate în Ucraina. Conducătorii acestora, doi suceveni, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei fiecare, iar țigările confiscate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă și țigări de contrabandă de peste 20.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 3309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Focuri de armă și țigări de contrabandă de peste 20.000 de euro, reținute de polițiștii de frontieră suceveni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OFERTA trimis de
(27 mar 2015, 16:54:46
De ce sa fii tot timpul stresat? Hotaraste ce ai de facut si nu vei regreta. Vino cu noi in echipa! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire .Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, (la alegere). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mirela2929@yahoo.it

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei