Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2015 - Anul XX, nr. 68 (5880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune DNA

Percheziţii la o firmă din Şcheia, într-un dosar cu fraude cu fonduri europene la Botoşani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Serviciul Teritorial Suceava, au pus în aplicare, ieri dimineaţă, mai multe percheziţii care vizează un dosar în care se fac cercetări pentru presupuse infracţiuni legate de utilizarea fondurilor de la bugetul Uniunii Europene. Ancheta vizează două proiecte europene derulate la Botoşani, însă una dintre percheziţii a avut loc în comuna Şcheia. A fost vizată societatea Inginer Consultant SRL Şcheia, care a realizat documentaţie pentru accesarea de fonduri europene. Procurorii DNA nu au găsit însă decât un sediu închis la Şcheia, iar deocamdată, conform surselor noastre, în cazul societăţii din Şcheia este vorba doar de documente care trebuie analizate, fără a exista vreo persoană din Suceava care să fie inculpată în acest dosar.

Din datele oficiale făcute publice de DNA rezultă că ancheta vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, infracţiuni de serviciu, infracţiuni de fals, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene, privind proiectele „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoşani, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice” şi „Parc Regional de Agrement Turistic şi Sportiv – Cornişa Botoşani”. Ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţă, s-au efectuat percheziţii domiciliare care au vizat cinci suspecţi, patru persoane fizice şi una juridică. Percheziţiile au vizat şi sediul Primăriei municipiului Botoşani, de unde s-au ridicat documente.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la o firmă din Şcheia, într-un dosar cu fraude cu fonduri europene la Botoşani.
 Vizualizări articol: 3534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Percheziţii la o firmă din Şcheia, într-un dosar cu fraude cu fonduri europene la Botoşani5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de spanac A trecut și echinocțiul de primăvară (cu eclipsa lui de soare cu tot), zilele se tot lungesc și, o dată cu vremea caldă, înverzesc grădinile. Sunt pline piețele de trufandale, iar spanacul e întâiul între aceste ingrediente... Citeşte