Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2015 - Anul XX, nr. 49 (5861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distincţie

Mărţişor de recunoaştere şi apreciere pentru femeile de succes ale Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Pentru ambiţia şi perseverenţa de care au dat dovadă, pentru actele lor de curaj, pentru poveştile de succes pe care şi le-au construit, de multe ori singure, cele mai apreciate femei din judeţul Suceava au fost răsplătite, în prima zi de primăvară, cu un mărţişor de recunoaştere.

Doamnele au fost celebrate duminică, la Shopping City Suceava, în cadrul celei de-a patra ediţii a manifestării „Femei de Succes! Performanţă la Superlativ!”, eveniment ce şi-a propus să sărbătorească femeile care au demonstrat că au un cuvânt de spus în domeniul lor de activitate. Au fost prezente cadre didactice, femei de afaceri, doamne din politică, medici, voluntare, etc. 

Toate au alcătuit, duminică, o comunitate a femeilor curajoase pentru care „Nu pot” nu există, o comunitate a femeilor puternice şi luptătoare, dar feminine, distinse şi elegante în acelaşi timp.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a sute de invitaţi, printre care şi domni din viaţa publică a urbei, care au dorit să transmită felicităridoamnelor care au dovedit că, pe lângă familie şi atribuţii de serviciu, pot avea o contribuţie însemnată în comunitate prin proiectele şi acţiunile în care s-au implicat.

Totuşi, sucevenii de rând au fost cei care le-au adus în centrul atenţiei evenimentului de ieri, prin voturile acordate pe site-ul Monitorului de Suceava – www.monitorulsv.ro.

Peste 700 de suceveni au acordat sufragii, în perioada 6-22 februarie, favoritelor lor. Interesul sucevenilor pentru acest sondaj a fost unul foarte ridicat, sute de nume fiind propuse pentru cele 16 categorii, cele mai multe propuneri fiind făcute în cadrul secţiunilor Educaţie, Sănătate, Estetică şi modă şi Tânăra generaţie. Evenimentul a fost iniţiat şi coordonat de Angela Zarojanu.

 

Laureatele evenimentului

16 sucevence au fost premiate în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ”, acestea fiind răsplătite cu flori de tot atâţia domni din judeţ care au acceptat invitaţia de a le premia pe câştigătoare.

La categoria Educaţie, a fost premiată conf. univ. dr. Otilia Clipa – decan al Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, de la Universitatea „Ştefan cel Mare”Suceava (USV).

La categoria Cercetare, premiul a fost adjudecat de către conf. univ. dr. ing. Mariana Milici, de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Universitatea din Suceava, iar la categoria Sănătate, dr. Maria Bucşineanu a fost câştigătoarea.

Liliana Agheorghicesei a fost distinsă la secţiunea Afaceri şi antreprenoriat, la secţiunea Ştiinţe juridice – avocata Camelia Ignătescu, de la facultatea de Drept, USV, la Administraţie publică – Mirela Adomnicăi, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, la secţiunea Politică – Laura Cătălina Culipei, preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Suceava, la secţiunea Literatură – Carmen Veronica Steiciuc, preşedinta Societăţii Scriitorilor Bucovineni, la secţiunea Arte Plastice – profesor şi inspector şcolar Loredana Ceică, la categoria Sport – prof. Maria Reuţ, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, la Turism – Manuela Scripcariu, fondatoarea discoverbucovina.info, la secţiunea Jurnalism – Dana Humoreanu, de la Monitorul de Suceava, la secţiunea Responsabilitate socială şi voluntariat – inspector principal, ofiţer sociolog Ileana Iacob din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava, la Muzică – Manuela Pohoaţă, la Estetică şi modă – Ioana Iacob, iar la secţiunea Tânăra generaţie – Roxana Dumitrache.

Câştigătoarele au primit flori de la Ion Lungu, Lucian Harşovschi, Ion Burlui, Sever Dumitrache, Sorin Pohoaţă, Tiberiu Cosovan, Gheorghe Biholar, Constantin Severin, Gabriel Cărăbuş, Victor Şutac, Neculai Barbă, Ionuţ Epureanu, Constantin Mărgineanu, Dan Cuşnir, Dan Dumitrache, Mugur Vîntur şi Mihai Pînzaru PIM. Totodată, au fost premiate femeile parlamentar din Suceava – Steliana Miron şi Sanda-Maria Ardeleanu.

Cu diplome de onoare pentru întreaga activitate desfăşurată, în domeniul Învăţământ, respectiv Sănătate, au fost distinse Rodica Belţa, Natalia Ott, Rodica Alexadru, Silvia Buzilă şi Cecilia Dascălu.

Diplomă de excelenţă au primit jurnalista Adriana Dascălu Bulină şi artistul plastic Lucia Puşcaşu.

 

Dana Mihaela Jianu: „Sunt şi rămân aceeaşi. Un copil al Bucovinei, al sevelor bucovinene puternice”

Invitata specială a evenimentului a fost dr. Dana Jianu – medic estetician, chirurg plastician, doctor în ştiinţe medicale, profesor asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Bucureşti, directoarea Centrului Medical „ProEstetica” Bucureşti.

Cea mai de succes femeie chirurg plastician din România, Dana Jianu a absolvit Magna Cum Laude Facultatea de Medicină, Bucureşti, reuşind să ajungă într-un timp record pe cea mai înaltă treaptă a recunoaşterii profesionale, a admiraţiei, preţuirii şi respectului celor care o cunosc.

În cuvântul său, suceveanca Dana Jianu a vorbit despre rădăcinile sale, despre oamenii care au contribuit la formarea şi succesul său, subliniind totodată importanţa educaţiei, a şcolii, a dascălilor, a „ziditorilor de om”,

„Sunt şi rămân aceeaşi. Un copil al Bucovinei, al sevelor bucovinene puternice. De munte, de brad. Prin prezenţa dumneavoastră aici, distinse doamne şi domnişoare, distinşi domni, un centru comercial s-a transformat într-o agora, un dom al spiritualităţii, eleganţei, al bunului gust şi energiilor pozitive. Nu aş fi aici dacă nu m-aş fi născut în tărâmul de basm de la Vama. Mulţumesc distinşilor părinţi – Lucreţia şi Silvestru Lucuţar, şi bineînţeles şcolii. Şcoala cu tot ceea ce a însemnat ea. Lumină, profesori, colegi. Şcoala este esenţială şi se cuvine să aduc mulţumiri unor oameni distinşi, intelectuali, profesori ziditori de piatră în om”, a transmis invitata, aceasta aducând mulţumiri foştilor săi dascăli de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărţişor de recunoaştere şi apreciere pentru femeile de succes ale Sucevei.
 Vizualizări articol: 4751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 14 voturi
Mărţişor de recunoaştere şi apreciere pentru femeile de succes ale Sucevei3.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei