Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2015 - Anul XX, nr. 37 (5849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La restaurantul Vama Veche

Îndrăgitul artist Ion Suruceanu, în concert, două seri la rând, vineri şi sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programat iniţial pentru a susţine un concert vinerea aceasta, 20 februarie, la restaurantul Vama Veche din Şcheia, cunoscutul interpret de muzică uşoară Ion Suruceanu, artistul care a încântat generaţia bunicilor, dar şi pe cea a nepoților cu şlagărele sale şi vocea inconfundabilă, a acceptat propunerea organizatorilor de a mai susţine un concert şi sâmbătă seară, 21 februarie.

Suruceanu îşi va amâna întoarcerea acasă, în Republica Moldova, după ce a aflat că mulţi dintre care şi-au dorit să-l vadă, sau chiar să-l revadă, să cânte la unison melodiile preferate ale tinereţii, s-au întristat că multe dintre invitaţii au fost deja date. Aşa că, la insistenţele organizatorilor, maestrul melodiilor de dragoste le va interpreta cuplurilor de îndrăgostiţi şi sâmbătă seară piese precum „Ce seară minunată”, „Numai tu”, „Clar de lună”, „Amore”, „Luna, luna” şi multe, multe altele.

Cu modestia unui mare artist, Suruceanu, artist emerit al Republicii Moldova, a mai susţinut în anii trecuţi alte două concerte, tot la restaurantul Vama Veche, iar de fiecare dată a reuşit să umple ringul de dans încă de la primele acorduri.

Pentru cele două evenimente deosebite, dedicate în principal îndrăgostiţilor, în bucătăria localului se vor pregăti şi mai multe surprize culinare, precum platouri cu gustări și antreuri (ruladă de curcan cu struguri rose, ruladă de porc cu prune, terină cu cremă de brânză și somon fume și, ca noutate, semipreparate afumate de casă - în afumătoarea proprie), specialităţi pentru gurmanzi, dar și mâncăruri "light" (salate cu somon fume, cu piept afumat de raţă, cu diverse seminţe sau salate clasice). Ca deserturi speciale, menţionăm tarta cu cremă de brânză sau tiramisu cu relish de fructe de pădure. Pentru că locurile sunt limitate în funcţie de capacitatea restaurantului şi pentru că la fiecare concert al lui Ion Suruceanu la Vama Veche localul a fost arhiplin, organizatorii au lăsat şi un număr de telefon pentru rezervări (0743 131 203), doritorii putând să se adreseze direct şi la restaurantul din Şcheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îndrăgitul artist Ion Suruceanu, în concert, două seri la rând, vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 1824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Îndrăgitul artist Ion Suruceanu, în concert, două seri la rând, vineri şi sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei