Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 feb 2015 - Anul XX, nr. 36 (5848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Shopping City Suceava

Rochia comestibilă de mireasă, spectacole incitante şi un superconcert Delia, printre surprizele Târgului de nunţi Trend Mariaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Timp de trei zile, de vineri până duminică inclusiv, cei care îşi doresc o nuntă de vis şi vor să se pregătească pentru cel mai aşteptat moment din viaţa lor sunt invitaţi la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Cea de-a treia ediţie a Târgului de nunţi Trend Mariaj le pune la dispoziţie celor interesaţi o gamă complexă de servicii. Tot acolo pot fi descoperite ultimele tendinţe din domeniul nunţilor, fel de fel de surprize fiind pregătite pentru vizitatori.

„Expozanţii au pregătit oferte speciale şi sunt oferite reduceri, încât îi invităm pe toţi cei interesaţi să ne viziteze. Cele peste 30 de firme din judeţul Suceava şi din alte judeţe s-au întrecut în a pregăti standuri atractive, unde clienţii sunt întâmpinaţi cu sfaturi specializate şi idei creative, de a nu depăşi bugetul alocat de potenţialii clienţi”, a declarat Anca Ciutac, reprezentantul Shopping City Suceava.

Târgul de nunţi poate fi vizitat zilnic, între orele 09:00-21:00.

 

Rochii de mireasă de la 1.000 de lei

În cadrul târgului sunt prezentate cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire, aranjamente speciale, dar şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

„Oferim servicii pentru mirese, în special rochiţe de mireasă, din stoc sau la comandă. Încercăm să fim mereu în ton cu moda, să oferim tot ce este nou, de la materialele utilizate până la modelele de rochii. Preţurile pornesc de la 1.000 de lei şi ajung până la 3.500 de lei, dar majoritatea modelelor sunt undeva la 2.000 de lei”, a declarat Alexandra Mihai, reprezentantul firmei My Bride la târgul de nunţi.

 

Rochia comestibilă şi torturi cu mesaje amuzante

Cum dulciurile oferite mesenilor şi tortul miresei dau savoare oricărei nunţi, ofertele de cofetărie/patiserie de la târg le „lasă gura apă” tuturor vizitatorilor.

Expozanţii s-au întrecut în reţete de prăjituri, torturi şi alte delicatese, pe lângă ingredientele necesare apelând şi la imaginaţie.

Aşa se face că torturile au fost decorate după diverse tematici, ilustrând personaje de basm, dar şi situaţii amuzante, precum tristul mire, prizonier în „colivia” căsătoriei,  cheia fiind la mireasa zâmbitoare.

Fără îndoială, vedeta exponatelor de cofetărie a fost o rochie de mireasă comestibilă, realizată din marţipan, pentru care cofetarii de la Aura au lucrat trei zile la rând.

„Pentru rochia de mireasă am folosit 30 de kilograme de marţipan, dantelă comestibilă, ştrasuri, pentru a arăta precum o rochie adevărată, ea putând fi adaptată, în funcţie de fiecare mireasă în parte. În total are aproximativ 50 de kilograme. Este primul tort de mireasă de acest gen pe care l-am făcut, dar deja avem mai multe solicitări”, a precizat Laura Cocinschi.

De altfel, printre noutăţile în domeniu se numără şi prăjiturile făcute special pentru bufetul de dulciuri, pahare cu deserturi răcoritoare, pentru zilele toride de vară, în combinaţii de ciocolată cu scorţişoară şi fructe, dar şi o gamă nouă de ciocolaterie artizanală.

 

Servicii complete şi tombolă cu premii pentru viitorii miri

Serviciile de imortalizare a fericitului eveniment, atât video cât şi foto, sunt de asemenea bine reprezentate, expozanţii oferind şi reduceri speciale pe durata târgului de nunţi.

Pentru că după nuntă urmează „luna de miere”, de la târg nu lipsesc nici ofertele de turism pentru tinerele cupluri care vor să meargă într-o destinaţie exotică ori să descopere frumuseţile Europei.

Serviciile de înfrumuseţare nu aveau cum lipsi de la un asemenea eveniment, interesante demonstraţii profesioniste de machiaj şi de coafuri moderne fiind făcute zilnic, pe toată durata târgului de nunţi.

Expozanţii au venit şi cu numeroase propuneri de decoraţiuni pentru nuntă.

„Putem oferi tot ce este nevoie pentru organizarea unui asemenea eveniment, de la consiliere până la valsul mirilor, de la gheaţă carbonică la artificii de ring. De ceva vreme, decoraţiunile se fac numai cu flori naturale, se lucrează mult cu tafta – s-a renunţat la luciurile nebune, dar, până la urmă, important este ceea ce îi place omului. Fiecare are gusturile lui – frumosul meu nu va coincide cu frumosul altuia”, a declarat Lenuţa Popa, un expozant venit din Gura Humorului, prezent pentru prima oară la Târgul Trend Mariaj.

Cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: photobook & ședință foto oferite de NCC Studio; weekend la Domeniul Dornei oferit de Mariage D`Amour; o ședință foto pentru miri oferită de Marius Rădășanu; un voucher de 1.000 de lei oferit de Divin Feminin; o ședință foto pentru logodnă oferită de Marius Curteanu, un tort oferit de către Delicatese Larisa, o ședință foto love story + tablou canvas A3 oferite de Vlad Purice & Florăria Exotica.

 

Căsătorii de probă, în atmosfera romantică a Veneției

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc să își unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneției, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante momente. Mirii vor avea la dispoziție măști venețiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook a Shopping City Suceava.

 

Prezentare de modă şi concerte Delia, Artis Band, Trupa 9, Versus Band

Duminică va fi ziua distracţiei la SCS, când îndrăgiţi artişti locali şi naţionali vor fi prezenţi la târg.

Începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Artis Band, Trupa 9, Versus Band, DJ Verony Team, Alexandra Irimesei, Elvis (Ionuț Ilisoi), Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu cu sprijinul Party Show Events & Entertainment. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava şi de Salon Michelle.

Pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă, costume de mire și ținute de ocazie, dar şi de un superconcert Delia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rochia comestibilă de mireasă, spectacole incitante şi un superconcert Delia, printre surprizele Târgului de nunţi Trend Mariaj.
 Vizualizări articol: 1670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rochia comestibilă de mireasă, spectacole incitante şi un superconcert Delia, printre surprizele Târgului de nunţi Trend Mariaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap cu roșii Ai trebuință de un crap de 1,5-2 kg, 6 roșii, 5 ardei grași, 200 ml untdelemn, 3 cepe, o căpățână de usturoi, o legătură de pătrunjel verde, o crenguță de cimbru, sare, piper, 200 ml vin alb... Citeşte