Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2015 - Anul XX, nr. 29 (5841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În vacanţa de iarnă

60 de cercetaşi din Suceava, Paşcani şi Iaşi participă la ”White Camp Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul local al cercetașilor ”Șoimii Bucovinei” din Fundu Moldovei, coordonat de prof. Florentin Lehaci, organizează în perioada 2-6 februarie, împreună cu Școala Gimnazială ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei, a II-a ediție a taberei de iarnă ”White Camp Bucovina”.

Obiectivul taberei este de a colabora cu cercetașii proveniți din mai multe centre locale în vederea promovării valorilor cercetășești prin intermediul activităților specifice de tabără.

La tabără participă 60 de cercetași (elevi de gimnaziu și liceu) din Suceava, Pașcani, Valea Lupului, Iași. Activităţile se vor derula sub genericul „Frozen”.

Potrivit organizatorilor, „se pleacă de la povestea transpusă în pelicula de desene animate, rolul cercetașilor fiind acela de a înfrunta toate provocările care survin în tentativa lor de a o găsi pe prințesa Elsa. În acest sens, vor trebui să facă față unor ateliere de lucru, căutărilor de indicii, cățărărilor cu echipament montan, unui traseu de o zi și multor alte activități cu caracter cercetășesc. <White Camp Bucovina> va deveni, astfel, un loc în care se formează cei mai buni și mai curajoși cercetași și un loc de petrecere activă a vacanței intersemestriale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 60 de cercetaşi din Suceava, Paşcani şi Iaşi participă la ”White Camp Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
60 de cercetaşi din Suceava, Paşcani şi Iaşi participă la ”White Camp Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Așchii cu vin Cu aluaturile dulci pătrundem în zona gusturilor cizelate. Mâncăm plăcinte, foitaje., cornulețe și alte „cofeturi” nu doar pentru că organismul are nevoie de zahăr. E clar că ele ne plac. Așa de mult, încât am... Citeşte