Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 ian 2015 - Anul XX, nr. 20 (5832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din poartă în poartă

Cerşetoare prinsă la Broşteni, după ce a furat la Bicaz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 34 de ani, din comuna Borca, judeţul Neamţ, cunoscută ca cerşetoare voiajoare, a fost prinsă de jandarmii din Broşteni cu bunuri pe care le furase anterior de la o femeie din Bicaz - Neamţ. Acum două zile, duminică, în jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmi de la Postul Montan Broşteni a efectuat un control asupra unei femei pe care o mai amendaseră în trecut pentru cerşetorie.

Femeia avea asupra sa o plasă în care jandarmii au găsit un portofel în care se aflau un card bancar şi o hârtie pe care era notat codul PIN, patru legitimaţii de client al unor magazine şi o carte de identitate, documente al căror titular este o femeie în vârstă de 61 de ani, din oraşul Bicaz.

Conform maiorului Bogdan Cornaci, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, „fiind întrebată cu privire la aceste bunuri, persoana în cauză a recunoscut că, în dimineaţa aceleiaşi zile, a intrat în curtea unei locuinţe din oraşul Bicaz cu intenţia de a cerşi bani sau bunuri de la proprietar şi, profitând de faptul că uşa de acces în imobil nu era asigurată, a pătruns în clădire, de unde a sustras un portofel”.

Imediat a fost sesizată şi Poliţia oraşului Broşteni, fiind luată legătura cu Poliţia oraşului Bicaz, care a comunicat că o femeie a sesizat că i s-a furat un portofel în care se aflau documente, carduri şi suma de 170 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cerşetoare prinsă la Broşteni, după ce a furat la Bicaz.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cerşetoare prinsă la Broşteni, după ce a furat la Bicaz5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Potârnichi boierești Potârnichile! Păsăruici mari abia cât pumnul unui bărbat învățat cu munca la cîâmp ori la pădure. „Orătanie” la care nu avea acces tot omul odinioară, cum nici azi nu se încumetă multă lume să... Citeşte