Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 ian 2015 - Anul XX, nr. 1 (5813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Patru canotoare de performanţă au fost declarate cetăţeni de onoare ai comunei Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru canotoare de performanţă, multiple campioane naţionale şi cu numeroase titluri şi medalii internaţionale la juniori şi tineret au fost declarate cetăţeni de onoare ai comunei Dumbrăveni. Cele patru sportive sunt surorile Paula Logofătu şi Elena Logofătu, precum şi Diana Mihai şi Andreea Asoltanei. Toate cele patru canotoare sunt originare din Dumbrăveni, iar la propunerea primarului Ioan Pavăl, Consiliul Local al comunei a aprobat cu unanimitate de voturi acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” pentru toate cele patru sportive. Mai mult, fiecare dintre cele patru canotoare a primit şi câte o sumă de 2.000 de lei. Primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, ne-a declarat că cele patru sportive au primit titlul de „Cetăţean de onoare” pentru performanţele pe care le-au înregistrat în canotaj, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, ceea ce au dus la creşterea prestigiului comunei.

„Este o cinste pentru noi că din comuna Dumbrăveni provin astfel de sportivi de performanţă. Cele patru sportive au adus cinste şi au crescut prestigiul comunei noastre, şi sunt un model pentru alţi copii. Şi din acest motiv am decis să le oferim titlul de <Cetăţean de onoare>, pentru a le răsplăti performanţele pe care le-au înregistrat”, a spus primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl.

Paula Logofătu este componentă a lotului naţional de tineret la canotaj, ocupând locul I la Campionatul European de juniori din 2014, locul III la Campionatul Mondial de Juniori din 2014, fiind multiplă campioană naţională la acest sport. De asemenea, multipla campioană naţională şi balcanică Elena Logofătu este componentă a lotului naţional de juniori, având în palmares locul I la Campionatul European de juniori 2013 şi 2014 şi locul I la Campionatul Mondial de Juniori 2013 şi 2014. O altă sportivă declarată cetăţean de onoare al comunei Dumbrăveni, Diana Mihai, este componenta lotului naţional de juniori care a ocupat locul I la Campionatul European de juniori din 2014 şi locul III la Campionatul Mondial de juniori din 2014, și ea fiind multiplă campioană naţională la canotaj. Nu în ultimul rând, componenta lotului olimpic Andreea Asoltanei are în palmares locul II la campionatul european de juniori din 2012, locul II la Campionatul mondial de juniori din 2012, locul II la Campionatul Mondial de tineret din 2014, având în același timp și numeroase titluri de campioană naţională și balcanică.

Cele patru canotoare au primit diplomele de „Cetățean de onoare” în ajunul Crăciunului de anul trecut, de la primarul Ioan Pavăl, ele mulţumind autorităţilor locale din această comună pentru distincţiile acordate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru canotoare de performanţă au fost declarate cetăţeni de onoare ai comunei Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 4287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Patru canotoare de performanţă au fost declarate cetăţeni de onoare ai comunei Dumbrăveni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei