Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 dec 2014 - Anul XIX, nr. 300 (5809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbători de iarnă

Peste 1.500 de copii din Fălticeni vor primi astăzi cadouri de la Moş Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 1.500 de copii din Fălticeni vor primi astăzi cadouri de la Moş Crăciun în orăşelul copiilor amenajat în faţa primăriei acestui municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, ne-a declarat că primăria a pregătit anul acesta peste 3.000 de cadouri, o parte dintre acestea fiind împărţite copiilor care au participat la a treia ediţie a concursul de dans „Christmas Dance”, care a avut loc în data de 13 decembrie 2014, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, sau la Cupa „Moş Crăciun” la tenis de masă, evenimente cuprinse în programul de manifestări organizate în Fălticeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Am avut o agendă foarte, foarte bogată, cu activităţi culturale, artistice şi  sportive. Până acum a avut loc vernisajul expoziţiei <Micul Prinţ>, la Galeria Oamenilor de Seamă, apoi concursul de dans, care a ajuns deja la a treia ediţie. Este un concurs de dans pe care l-am iniţiat încă din anul 2012, de când sunt eu primar, şi mă bucur că de la an la an sunt tot mai mulţi participanţi. Iar anul acesta am avut peste 600 de copii care au evoluat pe scena Centrului Cultural <Grigore Vasiliu Birlic>”, a spus Cătălin Coman.

El a amintit că orăşelul copiilor din Fălticeni a fost deschis luni, 22 decembrie, în faţa primăriei din Fălticeni, acolo unde copiii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize. Cătălin Coman a spus că anul acesta primăria a achiziţionat căsuţe noi pentru pitici, dar şi mai multe maşinuţe pe care copiii le pot folosi în orăşelul copiilor. Coman a mai precizat că astăzi, de la ora 16:00, copiii cuminţi din Fălticenii sunt aşteptaţi să primească daruri din partea lui Moş Crăciun.

„Apoi, pe 27 decembrie, în Piaţa Nada Florilor va avea loc un spectacol foarte frumos, unde vor participa peste 20 de formaţii de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou, atât din Fălticeni, cât şi din localităţile învecinate. Şi ca o noutate faţă de anii trecuţi, la evenimentul de anul acesta am invitat şi interpreţi de muzică populară, printre care Sorin Filip, Marius Zgâianu, Gheorghiţă Rotaru sau Călin Brăteanu, care vor completa spectacolele de datini şi obiceiuri. Îi aşteptăm deci pe fălticeneni, şi nu numai, să vină pe 27 decembrie în Piaţa Nada Florilor la acest maraton de opt ore de muzică populară şi datini şi obiceiuri de iarnă”, a declarat Cătălin Coman. El i-a invitat pe fălticeneni să fie prezenţi în număr cât mai mare şi la un impresionant spectacolul de artificii care  va avea loc la ora 24:00 în noaptea de Revelion. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.500 de copii din Fălticeni vor primi astăzi cadouri de la Moş Crăciun.
 Vizualizări articol: 2510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.500 de copii din Fălticeni vor primi astăzi cadouri de la Moş Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei