Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2014 - Anul XIX, nr. 298 (5807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Solidaritate

Campania umanitară „Dăruiesc zâmbete de Crăciun”, iniţiată de grădiniţele ,,Gulliver” şi ,,A.B.C.”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colectivul de părinţi, preşcolari şi cadre didactice de la grădiniţele „Gulliver” şi ,,A.B.C.” Suceava au organizat Campania umanitară „Dăruiesc zâmbete de Crăciun”, pentru a ajuta familia Baciu din comuna Ciprian Porumbescu. „O mamă a murit împreună cu puiul ei, în lupta cu flăcările care au cuprins casa în care locuiau, în localitatea Ciprian Porumbescu. Doi copii, Bianca (11 ani) şi Gabriel (6 ani), alături de tatăl lor, altădată veseli şi încrezători că vor trăi împreună, sunt şocaţi de pierderea mamei, fratelui şi copilului, imaginile disperării şi tristeţii făcând mulţi oameni să empatizeze cu aceştia” este tabloul care a stat la baza acestei campanii umanitare.

În perioada 8-17 decembrie, la cele două sedii ale grădiniţelor ,,Gulliver” şi ,,A.B.C.” s-au colectat alimente, dulciuri, jucării, rechizite şcolare, obiecte de îmbrăcăminte, articole de igienă, alte articole pentru uz casnic, precum şi bani. În cadrul Campaniei umanitare „Dăruiesc zâmbete de Crăciun”, ,,Gulliver” şi ,,A.B.C.”, părinţi, preşcolari şi cadre didactice au dăruit din inimă fraţilor Baciu zâmbete în pragul sărbătorii Naşterii Domnului.

Directoarea Grădiniţei „Gulliver”, prof. Maria Matei, a declarat că „împreună cu părinţii şi preşcolarii celor două grădiniţe, pe 18 decembrie, am demonstrat că în tragedia de la Ciprian Porumbescu a triumfat viaţa, solidaritatea, prietenia, spiritul umanitar. Le mulţumesc tuturor părinţilor, preşcolarilor şi cadrelor didactice de la grădiniţele cu program prelungit <A.B.C.> şi <Gulliver> Suceava, pentru interesul acordat acestei campanii, pentru spiritul umanitar pe care l-au dovedit şi pentru bucuria din ochii familiei Baciu. Am fost mândră de părinţii preşcolarilor din cele două grădiniţe pentru că împreună am dovedit că <unde-s mulţi, puterea creşte>. Jos pălăria în faţa celor 620 de părinţi care au contribuit la succesul acestei campanii umanitare.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania umanitară „Dăruiesc zâmbete de Crăciun”, iniţiată de grădiniţele ,,Gulliver” şi ,,A.B.C.”.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania umanitară „Dăruiesc zâmbete de Crăciun”, iniţiată de grădiniţele ,,Gulliver” şi ,,A.B.C.”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei