Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 dec 2014 - Anul XIX, nr. 293 (5802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Vandalism

Semnele de circulaţie de pe TransRarău, furate sau distruse în mai multe zone

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr important de semne de circulaţie montate pe TransRarău au dispărut pur şi simplu sau au fost distruse. Aceste acte de vandalism se observă în mai multe zone ale drumului care face legătura între Pojorâta şi masivul Rarău, iar în ritmul actual până la primăvară nu va mai rămâne nici un semn de circulaţie.

Este o situaţie care nu merită comentată în nici un fel, dar care se răsfrânge asupra tuturor şoferilor care doresc să viziteze acest obiectiv extrem de important al judeţului Suceava. Asta cu atât mai mult cu cât există cereri pentru deschiderea acestui drum în perioada sărbătorilor de iarnă, ceea ce ar putea provoca accidente printre cei care vor urca spre Rarău.

„Vom căuta să găsim soluţii, să vedem ce este de făcut. Momentan este foarte clar că aceste semne de circulaţie care lipsesc sau care sunt distruse vor fi înlocuite, dar nu putem face asta la nesfârşit. Ne gândim chiar şi la o campanie de educare a populaţiei care să dea roade în viitor”, a arătat Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, instituţie care are în administrare drumul Pojorâta - Rarău.

Nu este pentru prima dată când apar probleme pe TransRarău. În urmă cu câteva săptămâni, limitatoarele montate la urcarea dinspre Chiril spre Rarău au fost ridicate de hoţii de lemne, pentru ca ulterior acestea să fie pur şi simplu înlăturate de aceiaşi indivizi care au transformat drumul într-un adevărat coridor clandestin pentru transportul materialului lemnos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semnele de circulaţie de pe TransRarău, furate sau distruse în mai multe zone.
 Vizualizări articol: 2342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 6 voturi
Semnele de circulaţie de pe TransRarău, furate sau distruse în mai multe zone4.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPASIUNE trimis de
(16 dec 2014, 15:05:07
CREDEM CA SE DORESTE DISCREDITAREA FUNCTIONARILOR ONESTI DE PE LA RURALA DIN POJORATA.ACESTEA SUNT DOAR MIZILICURI,AU DISPARUT UTILAJELE MINIERE.CELE DE LA ,,MONTANA'',PADURILE,ACUM SI VANATUL.
SAMBATA 13 DEC 2014-ORA 10.30,O DACIE PAPUC,VERDE INCHIS CU NR-SV-80-N... A ADUS IN CURTEA IMOBILULUI DIN STR.HALAUCEANU[,,ACADEMIA BRACONIERILOR''-DENUMIRE LOCALA],2 CERVIDE MOARTE,CARE AU FOST TRANSATE ACOLO LANGA GARD SI APOI DUSE IN SUBSOLUL,,ACADEMIEI''.
OAMENII DIN BLOCUL VECIN,AU MAI FILMAT CU TEL.TOATA SCENA,CHIAR SI UNII TRECATORI PRIN ZONA, INSA NU SE STIE UNDE AU FOST TRANSPORTATE ULTERIOR.
CEVA MAI INCOLO,UN POPA SAU STARET,SE CATARASE TOCMAI IN VARFUL UNUI COPAC SI FILMA CU 2 TEL.PROBABIL UN CLIP PTR SEFII DIRECTI SI UNUL PTR SEFII INDIRECTI.
IATA CAT DE GREU O DUC UNII,[PROBABIL TOT FUNCTIONARI ONESTI],NU CA IMBUIBATII DE PENSIONARI CU 400-500 DE LEI PENSIE.SAU IN JUDET AU APARUT NISTE CONTROALE,TOCMAI ACUM INAINTEA SARBATORILOR???
DEJA,NISTE PRODUCATORI TRADITIONALI SE PLANG,CA VOR FALIMENTA,DACA VOR MAI SCOATE MULT TIMP AERUL DIN UNELE PORTBAGAJE,CU PLATA LA ULTIMA VENIRE.
PROTECTIA SE PLATESTE,STIMATI EVAZIONISTI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei