Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2014 - Anul XIX, nr. 287 (5796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consiliul Local Suceava

Fonduri de aproape 4,5 miliarde de lei vechi, aprobate pentru plata profesorilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni s-au întrunit luni, la ora 10.00, într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru a debloca plata drepturilor salariale ale profesorilor din municipiul Suceava. Aceştia au votat în unanimitate rectificarea bugetară prin care Sucevei i-au fost alocate fonduri de 443.000 de lei (4,43 miliarde de lei vechi), bani redistribuiţi pentru fiecare centru bugetar în parte, pentru plata salariilor din trimestrul IV al acestui an.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că o nouă tranşă de bani pentru plata drepturilor salariale ale profesorilor, câştigate în instanţe, este aşteptată de la Guvern la jumătatea lunii decembrie.

Tocmai de aceea, el le-a solicitat aleşilor locali să fie de acord cu mutarea şedinţei ordinare de Consiliu Local a lunii decembrie pentru data de 17, precizând că, în conformitate cu normele legale, banii pentru profesori trebuie să ajungă în conturi până pe 19 decembrie.

Banii din rectificarea bugetară de ieri sunt alocaţi de către Guvern, de la Fondul de rezervă bugetară, pentru suplimentarea cheltuielilor de personal necesare pentru asigurarea salariilor personalului din unităţile de învăţământ sucevene până la finele anului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fonduri de aproape 4,5 miliarde de lei vechi, aprobate pentru plata profesorilor suceveni.
 Vizualizări articol: 2013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fonduri de aproape 4,5 miliarde de lei vechi, aprobate pentru plata profesorilor suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU INTELEG trimis de
( 9 dec 2014, 17:16:41
Sunt profesor la o scoala din judetul Suceava si nu inteleg de ce atata minciuna.Ceea ce ni se cuvenea pe luna decembrie de la hotararile judecatoresti ni s-au dat doar in proportie de 70% desi scoala dispunea de fonduri,dar ni s-au luat ca sa le dea la alte scoli.Acum din ceea ce a promis domnul prim ministru ni se da tot 70% din suma .As vrea sa vad a cui e incompetenta.Ori suntem mintiti de directori nostri ori de guvern.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei