Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 dec 2014 - Anul XIX, nr. 283 (5792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 4 – 10 decembrie

Salonul profesorilor de artă vizuală

Shopping City Suceava găzduieşte în perioada 20 noiembrie – 15 decembrie expoziţia intitulată “Salonul profesorilor de artă vizuală”, aparţinând artiştilor plastici profesionişti, membri ai Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Aceştia vor expune în City Gallery din Shopping City Suceava lucrări de pictură, grafică şi tapiserie. O expoziţie plină de culoare cu lucrări în stiluri şi tematici diverse, cu expresivităţi plastice care atrag şi încântă ochiul şi sufletul.

 

Vine Moş Nicolae

În perioada 5-7 decembrie, Moş Nicolae le dă întâlnire celor mici la Shopping City Suceava! Astfel, copiii care au fost cuminţi în timpul anului vor primi dulciuri din partea Moşului şi se vor putea distra la activităţile special pregătite, vineri, de la 17:00 la 22:00, şi sâmbătă şi duminică, de la 10:00 la 16:00: sesiuni de face painting, baloane colorate, ateliere şi concursuri de desen “Ghetuţa fermecată”.

 

Joi, 4 decembrie

Lansare de carte, la City Gallery

Psihologul Mihai Moisoiu a scos de sub tipar un nou volum, „Tehnici de eliberare emoţională - Vindecarea inimii”, în care prezintă importanţa trăirii conştiente a fiecărei clipe şi ne îndrumă pas cu pas, ne oferă modalităţi de purificare şi echilibrare emoţională şi mentală, pentru toate momentele zilei. Lansarea cărţii va avea loc de la ora 16:30, la City Gallery din Shopping City Suceava.

 

Lansare de carte la Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului

Alexandria Publishing House şi Nicolae Daramus vă invită joi, 4 decembrie, la un "spectacol pentru conştiinţă", constând într-o expoziţie foto-literară (prima de acest fel în România), proiecţie de imagini "pro natura" sonorizată, conferinţă, prezentare de carte şi recital (scurt) de muzică pe versuri "pro natura".

Expoziţia foto-literară este un album cu text literar ("cartea de pe ziduri"), în care imaginile beneficiază fiecare de povestea sa, pusă în rame vecine fotografiei.

În cadrul evenimentului (care va avea loc la Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului) va fi prezentată şi cartea „Inocenţii marii terori”, apărută anul trecut, la Alexandria Publishing House. Detalii despre carte: http://alexandriapublishinghouse.ro/2013/10/inocentii-marii-terori-o-carte-menita-sa-deschida-ochii/

 

Vineri, 5 decembrie

Se deschide patinoarul din parcarea Shopping City Suceava

Iubitorii mişcării pe gheaţă sunt invitaţi să se relaxeze în aer liber, la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava.

În prima zi de la deschidere, intrarea este liberă pentru toţi doritorii. Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. Patinoarul va deveni cu certitudine principalul punct de atracţie pentru suceveni, deoarece organizatorii au avut grijă ca pe timpul serii patinajul să se realizeze într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care vor acoperi locaţia.

Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar au ocazia de a-şi face abonament, de minimum două săptămâni, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum zece persoane, se oferă o reducere de 50%. Programul patinoarului este zilnic,  între orele 10:00-22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheaţă este acela că se plăteşte doar 10 lei intrarea şi 10 lei închirierea patinelor, iar timpul este nelimitat.

Orele petrecute la patinoarul de la Shopping City Suceava îţi vor face iarna mai distractivă!

 

Sâmbătă, 6 decembrie

"Discoteca de Altădată"

De la ora 21.00, Del'Iri Pub Suceava vă aşteaptă la "Discoteca de Altădată". Intrarea costă 10 lei (include bilet tombola).

„Dacă vă este dor de muzica anilor '70, '80, '90 şi vă place dansul, vă aşteptăm cu drag!”, informează reprezentanţii Del'Iri Pub. Pentru informaţii şi rezervări, puteţi suna la tel. 0741 011 211 - Luminiţa Irimescu şi 0755 428 892 - Cornel Grosar.

 

Sport

Volei, seria Est a Diviziei A2, ora 11.00, sala Unirea Suceava

CSM Suceava – CS Rapid Bucureşti

 

Duminică, 7 decembrie

Kids City, ateliere de creaţie Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12.00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 7 decembrie, copiii vor putea participa la „E vremea cadourilor” şi vor putea realiza cadouri inedite pentru cei dragi. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei