Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 nov 2014 - Anul XIX, nr. 278 (5787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Negostina

Percheziţii la domiciliul unui individ care fura animale din grajdurile oamenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au efectuat, miercuri, o percheziţie la domiciliul unui bărbat din comuna Bilca, despre care s-au adunat date referitoare la furtul mai multor bovine, ultima faptă fiind sesizată în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, la Negostina.

Mandatul de percheziţie a fost emis de Judecătoria Rădăuţi, fiind pus în aplicare miercuri dimineaţă, la ora 6.00. Suspectul vizat de anchetă este un anume Ştefan Pleşca. Poliţiştii nu au găsit efectiv vreunul dintre animalele furate, dar susţin că au ridicat probe importante.

„Cu ocazia percheziției domiciliare au fost identificate mijloace materiale de probă privind furtul a trei taurine și a altor bunuri. Au fost identificate mai multe bunuri care au fost recunoscute de către una din părţile vătămate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Din anchetă rezultă că bărbatul sacrifica animalele furate, iar apoi vindea carnea, pentru transportul acesteia folosind o Dacia Papuc.

„Cu ocazia percheziției domiciliare a fost identificat şi un autovehicul care, fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că este sechestrat, fiind urmărit de către ANAF Botoșani. A fost întocmită o informare către ANAF Botoșani, pentru a fi efectuate demersuri în vederea ridicării autovehiculului”, se mai precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Suspectul de furt este cercetat în stare de libertate.

Poliţiştii au avertizat că o dată cu apropierea sărbătorilor de iarnă riscul furturilor de animale este mai crescut. Pentru a nu cădea victime furturilor, proprietarii de animale sunt sfătuiţi să asigure cu încuietori uşile grajdurilor, să nu lase animalele la păşunat pe izlaz sau pe câmp nepăzite, să nu primească în gospodărie persoane necunoscute care sub pretextul vânzării diferitelor produse încearcă să cunoască toate împrejurimile curţii şi, dacă este posibil, să asigure iluminatul gospodăriei pe timpul nopţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la domiciliul unui individ care fura animale din grajdurile oamenilor.
 Vizualizări articol: 2346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Percheziţii la domiciliul unui individ care fura animale din grajdurile oamenilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei