Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 nov 2014 - Anul XIX, nr. 273 (5782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

La Fălticeni

„Întâlnire cu toamna” pentru preşcolarii din 23 de grădiniţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grădiniţa cu Program Prelungit „Licurici” din Fălticeni organizează, până pe 25 noiembrie, a V-a ediţie a concursului interşcolar „Întâlnire cu toamna”, eveniment înscris în calendarul activităţilor extraşcolare din domeniul artistico-plastic.

Aşa cum am aflat de la prof. Mihaela Chelariu, în proiect s-au înscris 23 de unităţi şcolare din Fălticeni şi din zonă (Spătăreşti, Preuteşti, Baia, Mălini, Pâraie, Poiana Mărului, Slatina, Găineşti, Dolhasca, Siliştea Nouă, Manolea) cu peste 130 de lucrări realizate individual sau în grupuri mici de preşcolari prin desen, pictură, aplicaţii cu materiale din natură realizate sub îndrumarea cadrelor didactice.

Prof. Mihaela Chelariu, coordonatoarea proiectului, a precizat: „Etapa de desfăşurare a concursului corespunde perioadei de evaluare a proiectelor tematice despre anotimpul toamna şi are drept scop stimularea cadrelor didactice pentru a valorifica produsele activităţii copiilor în urma diferenţierii procesului de învăţare prin acordarea unei atenţii sporite preşcolarilor care prezintă interes crescut şi aptitudini specifice domeniului artistico-plastic şi practic. Concursul a urmărit optimizarea comunicării interinstituţionale şi creşterea vizibilităţii grădiniţei în comunitatea şcolară şi locală”.

Expoziţia se va încheia cu premierea participanţilor în urma jurizării lucrărilor în data de 25 noiembrie. Lucrările premiate vor fi cuprinse într-o bază electronică de date în vederea deschiderii unui site al proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Întâlnire cu toamna” pentru preşcolarii din 23 de grădiniţe.
 Vizualizări articol: 1667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Întâlnire cu toamna” pentru preşcolarii din 23 de grădiniţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei