Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2014 - Anul XIX, nr. 263 (5772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertisment

Se fură lămpile de semnalizare de la „Zidul Morţii”, pe DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noile lămpi de semnalizare montate în urmă cu o săptămână la periculosul sens giratoriu de la intersecţia cu viitoarea rută ocolitoare a Sucevei au început să dispară. Din cele 84 de lămpi solare de semnalizare montate la aşa-zisul „Zid al morţii” au mai rămas 81, iar din cele 100 de balize, una a fost deja furată.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost informat despre furt de reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava şi se caută o soluţie pentru asigurarea mijloacelor de semnalizare. Despre pază permanentă nu poate fi vorba, prin urmare administraţia judeţeană ia în calcul o variantă practică de a instala camere de luat vederi în locaţii inaccesibile eventualilor hoţi. „Nu-mi pot închipui ce poate face cineva cu lămpile sustrase!”, a declarat prefectul Sinescu.

În următoarele săptămâni, în timpul zilei posibilitatea de sustragere va fi redusă deoarece de astăzi se redeschide şantierul pentru finalizarea tronsonului 3, Şcheia- Pătrăuţi, al rutei ocolitoare a municipiului Suceava. După lăsarea nopţii, însă, securizarea zonei se pare că rămâne o problemă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se fură lămpile de semnalizare de la „Zidul Morţii”, pe DN 17.
 Vizualizări articol: 3565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Se fură lămpile de semnalizare de la „Zidul Morţii”, pe DN 173.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se redeschide santierul iarna trimis de
(11 nov 2014, 12:14:18
Da,din nou se redeschide santierul Scheia Patrauti.Si asta in pragul iernii.Daca mai era si turul 3 la alegeri se termina si soseaua de centura.Eu cred ca aceste lampi de semnalizare nu se fura,ci se vand la licitatie pentru a termina soseaua de centura.Mai mult,din banii obtinuti s-ar mai putea face casa memoriala Victor Ponta la Partestii de sus si soseaua de centura Bosanci -Ipotesti -Salcea.
1.1  RE: Se redeschide santierul iarna trimis de
(11 nov 2014, 16:09:44
Daca tie ti s-a intamplat sa iei herpes cand l-ai pupat pe ponta, sa stii ca nu toti sunt la fel de nespalati . Cat despre copiii vanduti... tu esti unul dintre ei de stii atat de bine?
2.   Domnul Melescanu rezolva trimis de
(11 nov 2014, 12:23:21
Noul ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, la ieşirea de la Biroul Electoral Central (BEC), că pe legislaţia actualăNU ESTE POSIBILA înfiinţarea de noi secţii de votare în străinătate, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.L-am vazut pe acest domn care mai bine si-ar plimba nepotii in parc.Totul este de o comicareala absurda.Concluzia e una clara.Ponta nu doreste ca diaspora sa voteze.Pentru ca diaspora voteaza cu iohannis.Si s-au luat toate masurile tovarasi ca diaspora sa nu voteze.
3.   Fata grotesca a PSD trimis de
(11 nov 2014, 12:31:24
Preşedintele PSD Satu Mare şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a şters pe jos cu şefii de deconcentrate, după ce candidatul alianţei PSD-PC-UNPR a pierdut alegerile în Ardeal.„Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu, cu asta basta. Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”, îi ameninţă Govor.
4.   Tudor Chirila jurizeaza trimis de
(11 nov 2014, 12:34:51
“Campania jegoasă a PSD trebuie anihilată, altfel ne vom trezi în întunericul care se va aşeza după ce acest individ imoral şi amoral numit Victor Ponta ar ieşi preşedinte. Trebuie să ieşim la vot împotriva acestui flagel numit PSD. Acest moment dramatic pe care îl trăim are ceva din claritatea epică a unui basm. Forţele Răului şi Întunericului Moral trebuie spulberate. O putem face doar prin vot. Ieşiţi la vot şi vă rog scoateţi-vă prietenii la vot. Este ceasul al doisprezecelea. Nu mai e timp să vedem unde am greşit. Important e să nu greşim acum. Lehamitea, indiferenţa, scârba nu au ce cauta aici. Ieşim la vot”.
5.   Biserica face campanie electorala "in draci" trimis de
(11 nov 2014, 12:41:34
Discursuri politice în biserică, bileţele cu mesaje electorale împărţite în curtea mănăstirilor, lăcaşuri de cult transformate în locuri de pelerinaj pentru politicieni şi titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR şefilor Guvernului.
Deputatul PSD Cătălina Ştefănescu şi Stela Arhire, secretar general pentru Diasporă al PSD, au mers la Paris la o biserică românească ca sa-i faca campanie electorala lui Ponta.Credincioşii care au fost, sâmbătă, la Mănăstirea Cozia (judeţul Vâlcea) au primit bileţele cu mesaje electorale, împărţite în curtea lăcaşului de cult: „Stimate alegător creştin-ortodox, când votezi, nu îţi trăda credinţa şi neamul! Votează Victor Ponta, român şi creştin-ortodox!”Preo
6.   Biserica face campanie electorala "in draci" trimis de
(11 nov 2014, 12:50:07
Preoţii clujeni au primit, tot în Campania electorala pentru prezidenţiale, o circulară din partea Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului, prin care li se spune să-i îndemne pe enoriaşi să meargă la vot în turul doi al alegerilor prezidenţiale, din 16 noiembrie, pentru a alege un preşedinte „creştin ortodox”.
“Noi vă spunem, votaţi-l pe-al nostru. Trebuie să fie creştin, să fie ortodox, să se închine, să facă sfânta cruce”, a spus Iustin Sigheteanul,arhiereu vicar al Maramureşului şi Sătmarului
„Trebuie să învăţăm că în sufletul unui ortodox nu trebuie să existe vicleşug. Ortodoxia nu stă la masă cu viclenia. De aceea, să încercăm să ne unim, iar duminică, când vor fi alegerile, să mergem să dăm un vot pentru ţara noastră. E aici şi vicepreşedintele CJ Satu Mare, Mircea Govor, care ne îndeamnă să votăm cu Victor Ponta căci el poate să ne unească”, a spus părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea.
Guvernul Ponta a aprobat, în şedinţa din 15 octombrie 2014, acordarea a 6 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru finanţarea a două catedrale din Madrid şi Barcelona, respectiv a două lăcaşe de cult din Gorj şi Cluj.
La Suceava Ponta a mai dat 500.000 lei pentru Catedrala Neamului.
7.   Studentii in vacanta trimis de
(11 nov 2014, 13:11:06
Presedintele Senatului Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Constantin Rusu a declarat ca suspendarea cursurilor in universitati in zilele din preajma turului doi al alegerilor prezidentiale este o dovada ca Ministerul Educatiei face jocul clasei politice.
"Opinia mea este ca e o prostie fara margini. Mai ales ca, in mod obisnuit, la fiecare circumscriptie electorala sunt liste suplimentare, iar studentii pot merge la orice sectie sa voteze. Eu nu agreez o asemenea idee, cum nu agreez multe dintre cadourile electorale. Oamenii avea dreptul la cei 150 de euro, dar nu in preziua alegerilor; guvernul asta avea timp de la 1 ianuarie sa ia aceasta masura. Toate acestea sunt facute cu un scop precis, de a ajuta politicul, nu universitatile. In opinia mea, Ministerul Educatiei face jocul clasei politice .Avand experienta ultimelor zile cu proteste in care indeosebi tineri sunt implicati, aceasta este si o metoda mascata de a impiedica eventualele proteste alte tinerilor si studentilor, care sunt ‘capul rautatilor’. E posibil, dar prefer sa fiu retinut cu aceasta ipoteza. E o metoda de a risipi concentrarea de tineri din centrele universitare", a declarat Constantin Rusu.
8.   Partidul stat trimis de
(11 nov 2014, 14:38:22
Intre 2000-2004 PSD a cunoscut apogeul.A fost guvernarea Nastase cand s-au pus bazele celor mai mari dosare de coruptie:Microsoft si EADS.A fost o perioada de liniste totala si de tunuri babane.Totul era sub PSD inclusiv presa care nu clipea in front.Dar i-a lovit cu barosul in cap Basescu.PSD s-a redresat totusi si a guvernat asa mai poticnit sub guvernul Tariceanu,guvern minoritar dar cu sprijin masiv PSD.Dar s-a terminat si asta si in 2009 i-a lovit in cap Basescu.Au mai avut o tentativa de cateva luni de guvernare cu PDL.Apoi s-a asternut linistea.Pentru PSD incepea SECETA totala.Dar PSD a strans din dinti si a jurat ca va reveni la putere.
9.   Partidul stat trimis de
(11 nov 2014, 14:43:34
Si au inceput operatiunea d revenire atent si meticulos.Pentru a sparge monolitul PDL-Basescu le trebuiau intariri.L-au luat pe Antonescu si PNL.Si ca sa-l amageasca mai usor.I-a promis presedentia si paritate la ministere si putere locala.Antonescu a muscat momeala.Au castigat alegerile.Cand Antonescu a inteles ca nu va fi in veci presedinte era prea tarziu.La fel ministerele primite de PNL au fost golite de continut.Antonescu a parasit scena politica.PSD a preluat parlamentul si guvernul.Pe plan local s-au reglat treburile prin ordonanta traseistilor.PSD mai are un singur avanpost de cucerit-presedentia.
10.   Partidul stat trimis de
(11 nov 2014, 14:52:10
Alegerile prezidentiale au fost foarte atent si laborios pregatite.Cu metode specifice.Aportul celor doua televiziuni de propaganda a fost fenomenal.S-au aruncat in eter tone de mizerii si dezinformari.S-a apelat la pusculita tarii.Gaura din buget datorita pomenilor electorale este de 10 miliarde lei.S-a dat ordonanta traseistilor.s-au facut patru rectificari de buget pentru primari,care sunt soldatii din linia intai.S-a sensibilizat Biserica prin donatii uriase.S-a folosit posta Romana pentru a distribui fluturasi antiiohannis si cupoane de ajutoare UE.S-au dat bani la medici,profesori,s-au promis mariri de pensii si salarii.Mai nou se promit plati din hotarari judecatoresti pentru profesori si magistrati in valoare de un miliard euro.S-a revarsat Cornul abundentei peste tara.In republica Moldova a plouat cu microbuze scolare,masini Smurd si bani,foarte multi bani.
11.   Partidul stat trimis de
(11 nov 2014, 15:02:14
Confruntarea candidatilor a fost demonetizata.PSD a stabilit locurile si temele.Adica la cele patru televiziuni incepand cu Romania TV si terminand cu Antena3.Ca treaba sa fie clara.Apoi a aruncat cu gaini vii si moarte in curtea PNL ca o metafora ca iohannis este fricos.Cele doua televiziuni l-au facut pe iohannis traficant de copii,de organe,impotent si ca are sase case(Ponta are sapte case).A fost o terfelire ce nu are precedent.A fost o marlanie generalizata.Ei si dupa toate aceste eforturi probabil ca PSD va castiga si presedentia.Va stapani tara total.cel mai corupt partid din istoria Tarii (jumatate din Biroul de Conducere este urmarit penal)va stapani tara.Ce e mai grav nu e faptul ca vor rade tot ce a mai ramas,mai grav e ca nu stim in ce directie ne vor duce.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei