Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2014 - Anul XIX, nr. 263 (5772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Gura Humorului

La Hotelul Best Western Bucovina a fost inaugurat noul centru de relaxare şi energizare Vitality SPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Hotelul Best Western Bucovina din Gura Humorului a fost inaugurat a sfârşitul săptămânii trecute noul centru de relaxare şi energizare Vitality SPA. Evenimentul a fost sărbătorit în cadrul unei recepţii, la care au participat autorităţi locale, parteneri şi clienţii fideli ai hotelului.

După un amplu proces de renovare şi modernizare, care a avut loc pe parcursul câtorva luni, Vitality SPA se prezintă acum ca cel mai nou şi atrăgător centru de relaxare şi energizare din zonă.

Astfel, pe lângă serviciile de care clienţii Hotelului Best Western Bucovina se puteau bucura până acum, respectiv saună finlandeză, saună umedă şi jacuzzi, în noul centru de relaxare şi energizare au mai fost adăugate un bazin cu apă sărată adusă de la Salina Cacica, o cameră în care a fost amenajată o salină de suprafaţă, cu sare de la Salina Praid, un cabinet pentru hidro-aroma terapie, precum şi două cabinete în care se vor realiza tratamente corporale şi şedinţe de masaj.

Mai mult, tratamentele corporale sunt integrate în ritualuri de SPA, pentru frumuseţe şi sănătate, create special pentru a îmbina exfolierile corporale cu împachetări cu nămoluri catifelate şi masaje relaxante.

Procedeele sunt realizate cu produse cosmetice exclusiviste, dedicate tratamentelor corporale din centrele SPA, iar produsele 100% naturale şi vegetale, marca La Cremerie şi Natural Bucovinean, marcă locală, vor desfăta simţurile clienţilor.

Noul Vitality SPA le propune clienţilor tratamente corporale speciale, cum ar fi cele pentru tonifiere şi reechilibrare energetică „Golden Therapy”, cu metale preţioase, tratamentul „anti-age” „In Vino Iuvenes”, cu must de struguri, tratamentul pentru relaxare şi vitalizare „Nature's Vitality”, cu may chang, dar şi alte ritualuri menite să readucă armonia trup-minte-suflet.

Mai trebuie spus că ambientul nou al centrului, în care predomina culorile naturale, combinate cu designul minimalist, creează un decor perfect conceput pentru revitalizare şi relaxare.

Centrul de relaxare este completat şi de un spaţiu de joacă pentru copii, conceput astfel încât clienţii hotelului, şi nu numai, să se poată relaxa, în timp ce copiii lor îşi pot petrece timpul jucându-se.

Managerul de marketing al hotelului, Doina Prosciuc, ne-a declarat că prin această investiţie Best Western Bucovina devine unul dintre cele mai ofertante hoteluri de 4 stele din Bucovina, atât din punctul de vedere al diversităţii serviciilor oferite, cât şi din cel al opţiunilor de relaxare şi divertisment.

„Amplasarea ideală în apropierea pârtiilor de schi Şoimul 1 şi Şoimul 2 din Gura Humorului şi a parcului de agrement Ariniş, cât şi apropierea faţă de mănăstirile Voroneţ şi Humor fac din Best Western Bucovina destinaţia ideală pentru o vacanţă de relaxare în orice anotimp”, a mai spus Doina Prosciuc.

Best Western Bucovina este singurul hotel de 4 stele din zonă, care operează sub un brand internaţional renumit. Hotelul dispune de 220 de locuri de cazare, distribuite în 130 de camere, două restaurante, un salon de bancheting, cinci săli de conferinţă modern echipate şi un elegant centru Vitality SPA.

Doina Prosciuc a amintit şi de investiţia în Hanul Ariniş, situat la 1,5 kilometri de hotel, în Parcul Ariniş, precizând că într-un timp scurt acesta a devenit extrem de apreciat de clienţi, pentru atmosfera caldă şi tradiţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Hotelul Best Western Bucovina a fost inaugurat noul centru de relaxare şi energizare Vitality SPA.
 Vizualizări articol: 3308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
La Hotelul Best Western Bucovina a fost inaugurat noul centru de relaxare şi energizare Vitality SPA1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei