Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 oct 2014 - Anul XIX, nr. 244 (5753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mod de operare

Hoţii au cotrobăit prin casa unui bătrâne, în timp ce aceasta primea oferte la produse de curăţat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 74 de ani, din municipiul Suceava, a reclamat la poliţie că persoane necunoscute i-au furat din apartament în jur de 1.000 de lei în timp ce se afla acasă, în bucătărie, unde a discutat în jur de jumătate de oră cu o necunoscută care a ademenit-o cu produse gratuite de curăţare. Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de furt vinerea trecută, în jurul orei 17.20.

Victima a relatat că în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla acasă, a fost căutată de femeia care a ademenit-o cu mai multe produse de curăţare despre care i-a spus căsunt gratuite pentru pensionari.Bătrâna a primit-o pe femeie în bucătărie, unde au închis uşa şi au discutat în jur de 30 de minute. Vârstnica  a relatat că a închis uşa de la intrare în apartament, dar nu a încuiat-o. Ulterior, după ce femeia cu care a stat de vorbă a plecat, victima a constatat că din casă i s-a furat suma de 1.000 de lei şi un card bancar cu tot cu plicul pe care avea scris codul PIN al acestuia. Pe card femeia avea în jur de 30 de lei, bani care au fost retraşi. 

Modul de operare din acest caz nu este unul nou pentru poliţişti. Femeia cu produsele de curăţat a avut rolul de a-i distrage atenţia victimei şi a o îndepărta de uşa apartamentului, pentru ca o altă persoană să poată pătrunde în casă şi să caute bunuri de valoare.

 

 „Recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de oferte care, de cele mai multe ori, sunt doar un pretext de a pătrunde în locuinţe şi a sustrage bunuri.
De asemenea, nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică etc. fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii au cotrobăit prin casa unui bătrâne, în timp ce aceasta primea oferte la produse de curăţat.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii au cotrobăit prin casa unui bătrâne, în timp ce aceasta primea oferte la produse de curăţat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei