Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2014 - Anul XIX, nr. 242 (5751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Negocieri

Thermonet a depus oferta finală privind preluarea transportului şi distribuției energiei termice în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Negocierile de desemnare a unui nou operator de transport şi distribuţie a energiei termice în sistem centralizat, în municipiul Suceava, se apropie de final.

La şedinţa de Consiliu Local de ieri după-amiază, reprezentantul firmei Adrem Invest, firmă care deține pachetul majoritar de acţiuni atât la Bioenergy – firma care produce energia termică, cât şi la Thermonet – firma cu care se negociază preluarea serviciului de termoficare prestat în prezent de Termica, a spus că, din punctul lor de vedere, discuțiile sunt finalizate.

„Miercuri am depus oferta definitivă, finală, cu care Thermonet vine în faţa comisiei de licitaţie şi a Consiliului Local, pentru preluarea transportului şi distribuţiei energiei termice. Oferta va fi făcută publică şi va fi supusă dezbaterii publice timp de 30 de zile”, a declarat Vasile Ilie, directorul Bioenergy Suceava.

Chiar de negocierile vor duce la semnarea contractului, preluarea serviciului de termoficare va fi făcută abia în primăvară.

„Din discuţiile avute cu cei de la Termica şi de la Thermonet, s-a stabilit foarte clar că în această iarnă, serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice le revine celor de la Termica. Dacă vom ajunge să semnăm contractul cu Thermonet, acesta va intra în vigoare după data de 31 martie. Până atunci se va face predarea-primirea instalaţiilor şi preluarea personalului”, a precizat primarul Ion Lungu.

Dacă oferta finală a Thermonet va fi acceptată de către Consiliul Local, aceasta va fi ultima iarnă în care mai funcţionează Termica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Thermonet a depus oferta finală privind preluarea transportului şi distribuției energiei termice în Suceava.
 Vizualizări articol: 1876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Thermonet a depus oferta finală privind preluarea transportului şi distribuției energiei termice în Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei