Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 oct 2014 - Anul XIX, nr. 242 (5751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Suspiciuni de contrabandă cu maşina furată a primarului din Izvoarele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoturismul de teren al primarului din comuna Izvoarele Sucevei, reclamat ca furat din data de 7 octombrie, a fost găsit la începutul acestei săptămâni, pe 13 octombrie, pe raza satului Romuli, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Autoturismul Mitsubishi L 200 era abandonat la marginea căii ferate, într-o zonă de pădure, fiind încuiat şi fără urme de forţare. Maşina era plină de noroi, semn că persoana de la volan s-a deplasat prin zone accidentate. Din informaţiile pe care le avem anchetatorii au suspiciunea că maşina a fost folosită la comiterea unei infracţiuni de contrabandă, fără însă să fi fost identificată marfa de contrabandă. Autoturismul a fost predat de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud proprietarului, primarul Mihail Mechno.

Cazul de furt este unul care atrage suspiciuni. Maşina a dispărut în mod misterios din garajul primarului, iar acesta a evitat să dea prea multe detalii, inclusiv anchetatorilor.

„Nu vreau să fac public nimic referitor la acest caz”, le-a spus Mihail Mechno reporterilor Monitorului de Suceava la puţin timp după ce a reclamat furtul. Contactat din nou, ieri, edilul a rămas evaziv. El a spus că nu are idee cine i-ar fi putut fura maşina şi a respins categoric varianta ca cel care i-a sustras-o să fi transportat marfă de contrabandă.

„Nu ştiu cine a furat maşina şi de ce, las la latitudinea organelor de anchetă să rezolve acest caz. Sunt un om credincios şi mă rog la Dumnezeu să se facă dreptate, iar cine este vinovat să fie pedepsit”, a mai spus Mihail Mechno.

El a mai precizat că autoturismul de teren îi aparţine, a fost adus din Marea Britanie, însă înmatriculat imediat în România. După cum se ştie, mare parte din maşinile folosite la transportat ţigări de contrabandă sunt înmatriculate în străinătate, pentru ca în caz de interceptare proprietarul şi cel care s-a aflat la volan să fie mai greu de depistat.

Poliţia continuă ancheta pentru a lămuri misterul din acest caz. Deocamdată dosarul penal privind furtul maşinii este înregistrat cu autori necunoscuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de contrabandă cu maşina furată a primarului din Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 2457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Suspiciuni de contrabandă cu maşina furată a primarului din Izvoarele Sucevei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei