Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 oct 2014 - Anul XIX, nr. 239 (5748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

În trafic

Opt focuri de armă, în timpul unei urmăriri în care BMW-ul unui cadru militar a încercat să blocheze maşina poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opt focuri de armă au fost trase de polițiști în noaptea de duminică spre luni, în timp ce urmăreau o dubă încărcată cu ţigări de contrabandă, în timpul urmăririi un autoturism BMW, aparţinând unui cadru militar, încercând să blocheze în trafic Loganul poliţiei.

Acţiunea, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, s-a petrecut în jurul orei 2.30, după ce poliţiştii de la Fundu Moldovei şi Breaza au obţinute informaţii din care rezulta că dinspre comuna Izvoarele Sucevei urma să vină un autovehicul încărcat cu ţigări de contrabandă.

 

Un glonte a lovit partea din spate a dubei fugare

Autovehiculul cu pricina, o dubă Iveco Daily, cu numere de Irlanda, şi-a făcut apariţia la scurt timp pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, circulând în direcţia Câmpulung Moldovenesc. Când poliţiştii au pornit girofarul şi sirena, făcându-i semn şoferului de pe autoutilitară să tragă pe dreapta, acesta a călcat pedala de acceleraţie, iar oamenii legii au pornit în urmărirea dubsei.

Dându-şi seama că şoferul fugar nu intenţionează să reducă viteza, poliţiştii au tras iniţial patru focuri de avertisment, în aer, după care au urmat două focuri de armă trase în direcţia dubei Iveco.

Unul dintre gloanţe a intrat în partea din spate a autoutilitarei.

 

Şoferul unui BMW seria 5 circula în zig-zag în faţa Loganului poliţiei  

La un moment dat, între mașina de poliție şi duba urmărită s-a interpus un autoturism BMW seria 5, al cărui conducător auto a încercat să-i blocheze pe polițiști în trafic, mergând în zig-zag.

Agenţii de poliţie au continuat urmărirea, intrând pe DN 17, pe direcţia Pojorâta -Vatra Dornei, unde au mai tras două focuri de armă, de data aceasta în direcţia BMW-ului, însă şoferul acestuia a reuşit să lase în urmă Loganul poliţiei.

Au fost alertate şi alte echipaje de poliţie din zona Vatra Dornei, însă cele două maşini fugare au dispărut în noapte.

Autoutilitara Iveco a fost găsită la scurt timp, abandonată într-o parcare de la intrarea în satul Valea Putnei, comuna Pojorâta.

 

67 de baxuri de ţigări în Iveco. Proprietarul BMW-ului, dus la audieri

Autoutilitara Iveco a fost transportată la Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde, în urma verificărilor, în interiorul dubei poliţiştii au găsit 67 de baxuri de țigări de provenienţă extracomunitară (35.500 de pachete), valoarea aproximativă a țigărilor fiind de 355.000 de lei.

Între timp, poliţiştii au reuşit să afle cui îi aparţinea BMW-ul care a încercat să-i blocheze în trafic, proprietarul fiind un tânăr din Moldova Suliţa, Vasilică Grămadă (25 de ani), care locuieşte la Vatra Dornei, fiind angajat la unitatea militară din localitatea Roşu.

Tânărul respectiv a fost luat de poliţiştii dorneni şi predat pentru a fi audiat colegilor lor de la Câmpulung Moldovenesc, anchetatorii urmând să stabilească dacă acesta se afla la volan, în timpul urmăririi, sau altă persoană, şi care este implicarea lui în activitățile de contrabandă.

Mai mult, susţin surse judiciare, în BMW-ul cadrului militar ar fi fost găsită şi cheia de la duba Iveco urmărită.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor procedurale”, a transmis ieri după-amiază purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt focuri de armă, în timpul unei urmăriri în care BMW-ul unui cadru militar a încercat să blocheze maşina poliţiei.
 Vizualizări articol: 7249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt focuri de armă, în timpul unei urmăriri în care BMW-ul unui cadru militar a încercat să blocheze maşina poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei