Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 sep 2014 - Anul XIX, nr. 224 (5733)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat de arestare

Un sucevean căutat pentru o tâlhărie comisă de Crăciun, prins în Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Dărmăneşti, care era dat în urmărire şi arestat în lipsă pentru o faptă de tâlhărie petrecută la finele anului trecut, a fost prins acum trei zile în Germania şi extrădat în România, suspectul ajungând în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Pe numele lui Adrian Maidan era emis de Judecătoria Suceava un mandat de arestare în lipsă, pentru 30 de zile, încă din data de 18 aprilie 2014. El nu a fost de găsit la acea vreme la domiciliu, ulterior anchetatorii stabilind că acesta este în Germania. În aceste condiţii, conform procedurilor, bărbatul a fost dat în urmărire prin dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române din data de 20 aprilie a.c.

Autorităţile germane au comunicat acum trei zile că suspectul dat în urmărire a fost identificat, el fiind trimis cu primul avion spre Bucureşti, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

“Suspectul a fost escortat şi prezentat instanţei competente, care a confirmat mandatul de arestare preventivă, iar ulterior a fost introdus în arest”, a informat agentul Anca Maria Badale, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Maidan a fost trimis în judecată, alături de încă doi inculpaţi, Nicolaie Martiniuc şi Ştefan Lupuleac, toţi din Dărmăneşti, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Fapta s-a petrecut pe 27 decembrie 2013.

Din ancheta poliţiei rezultă că Maidan l-a invitat la el acasă pe un bărbat din Liteni, pe care îl cunoscuse la domiciliul altei persoane, în timp ce lua masa de Crăciun.  Invitaţia a venit, au stabilit anchetatorii, după ce inculpatul a observat că victima are o sumă importantă de bani asupra sa.

În casa lui Adrian Maidan, susţin procurorii, au venit, chipurile la colindat, şi ceilalţi doi inculpaţi, iar la un moment dat, când bărbatul din Liteni a dat să plece din locuinţă, cei trei s-au năpustit asupra acestuia şi l-au bătut, luându-i un portofel în care avea 4.200 de lei şi mai multe acte, precum şi un telefon mobil. Bărbatul tâlhărit a fost apoi abandonat în drum, în stare de inconştienţă.

Procesul în care sunt judecaţi cei trei se află pe rolul Judecătoriei Suceava, un nou termen de judecată fiind stabilit pentru data de 29 septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean căutat pentru o tâlhărie comisă de Crăciun, prins în Germania.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un sucevean căutat pentru o tâlhărie comisă de Crăciun, prins în Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cheesecake Porţii:1 (200 g)Timp de preparare:30-35 minute (se serveşte după 8 ore)Calorii:600 calorii / porţieIngrediente:Smântână dulce – 90 mlBrânză tartinabilă de vacă – 70 gFructe pădure – 80 gPortocale – 40... Citeşte