Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 sep 2014 - Anul XIX, nr. 214 (5723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţie pompieri

Trei gospodării distruse de flăcări, în weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei gospodării au fost distruse de flăcări, în urma unor incendii înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, în nopţile de vineri spre sâmbătă, respectiv sâmbătă spre duminică.

 

Un scurtcircuit, două gospodării incendiate

Două gospodării au fost afectate în urma unui singur incendiu, izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în satul Mihoveni, comuna Şcheia, de la un scurtcircuit.

Incendiul a fost anunțat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu aproape o jumătate de oră înainte de miezul nopții, iar echipajele de pompieri s-au chinuit până a doua zi dimineața, în jurul orei 5.00, să lichideze incendiul.

La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de pompieri, inițial flăcările cuprinzând anexele celor două gospodării.

Primului proprietar i-au ars magazia de lemne pe o suprafaţă de 75 de metri pătraţi, acoperişul casei pe 63 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 28 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn, circa doi metri cubi lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri de uz casnic. Pereţii construcţiilor afectate de flăcări s-au degradat.

La cea de-a doua gospodărie au ars acoperişul de la şură şi garaj, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, circa 28 de tone de furaje şi doi metri cubi de lemn pentru construcţii.

Scurtcircuitul care a dus la izbucnirea incendiului s-a produs din cauza unui conductor electric defect, precizează specialiștii ISU Suceava.

 

Casă în flăcări, la Udeşti

În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a dat din nou alarma, de data aceasta la Udeşti, acolo unde gospodăria unei femei din localitate a fost cuprinsă de flăcări.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta la casă şi la o anexă, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie şi la o locuinţă aflată în imediata apropiere.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în aproximativ o oră şi jumătate, însă flăcările au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 30 de metri pătraţi şi circa 10 metri liniari dintr-un gard de lemn. De asemenea, s-au degradat bunuri de uz casnic.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efect termic produs la o sobă cu acumulare de căldură, lăsată nesupravegheată”, precizează specialiştii ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării distruse de flăcări, în weekend.
 Vizualizări articol: 2297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei gospodării distruse de flăcări, în weekend5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei