Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2014 - Anul XIX, nr. 175 (5684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 31 iulie – 6 august

Târgul meşterilor populari

În Muzeul Satului Bucovinean se desfăşoară, în intervalul 1 - 3 august, cea de-a XIX-a ediţie a Târgului meşterilor populari.

Vor participa cca. 100 de meşteri şi artizani din întreaga ţară şi sunt programate zilnic evenimente artistice susţinute de formaţii, ansambluri şi interpreţi de muzică populară.

Programul manifestărilor cuprinde pentru vineri, începând cu ora 15.30, un spectacol în care vor urca pe scenă Fanfara din Stamate și interpreţii Diana Alexa, Ionuț Motrici, Mariana Maximiuc, Denisa Solcan, Laura Lungu și Robciuc Cătălin.

Sâmbătă, publicul se va întâlni, începând cu ora 16.00, cu grupul de dansuri „Stejarii din Sf. Ilie” şi cu interpreţii Sorina Petrician, Doina şi Ciprian Iulian Petroaie, Florin Costan, Ionel Dorel şi Dănuţ Onoiu, iar seara, de la ora 17.30, va putea asista la un concert extraordinar prezentat de Fanfara „Zece Prăjini”.

Duminică, de la ora 15.30, vor evolua Gabriela Teișanu, Ștefania Puiu, Alexandru Nuțescu, Celina Gheorghelaș, Ana Tonigaru, Cornelia Ștefan, Viorica Duceac, Patricia Gheață, Mădălina Candrea, Maria Știrbu, Nicoleta Hafiuc, Pamfil Roată, Alexandru Havriliuc și grupul de dansatori din Câmpulung Moldovenesc. Seara se va încheia cu un recital extraordinar susţinut de cântăreaţa Maria Ciobanu.

 

„Geamantanul de vacanță”

În perioada 21 iulie - 10 august, Shopping City Suceava îți umple geamantanul de vacanță cu sute de premii pentru vară și te trimite în Turcia, într-un sejur de vis, all inclusive, pentru două persoane.

Shopping City Suceava vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant o gamă largă de produse utile pentru sezonul estival. Astfel, în această perioadă, iubitorii de plajă vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, eșarfe, rogojini și mingi de plajă. Pentru a beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei „Geamantanul de vacanță”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 lei din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a-și încerca norocul la masa cu zaruri.

 

Expoziția de pictură “Concret şi Imaginar”

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România vă invită să vizitaţi expoziţia “Concret şi Imaginar”, găzduită la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Membrii filialei artistice au expus pictură, grafică şi arte decorative.

 

Filme gratuite pentru copii

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, toţi copiii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să vizioneze filme de animaţie cu cele mai îndrăgite personaje de desene, toate dublate în limba română. Proiecţiile vor avea loc în incinta 3D Café din Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru cei mici. Sâmbătă, 2 august, şi duminică, 3 august, începând cu ora 10:00, copiii vor putea urmări filmul “Cum să-ți îmblânzești dragonul”.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia să înveţe diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Expo Instal - târg de instalații și sisteme energetice

Sucevenii interesați să își modernizeze locuința sunt invitați, în perioada 6-10 august, în parcarea Shopping City Suceava, la Expo Instal – târg de instalații și sisteme energetice de ultimă generație.

Aflat la prima ediție în Suceava, târgul de instalații și sisteme energetice reunește un număr mare de expozanți cunoscuți în domeniu pentru diversitatea și calitatea produselor. Vizitatorii vor găsi în cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava, în parteneriat cu Inter Conti, panouri solare, centrale pe gaz, calorifere, stații pentru apă, centrale pe combustibil solid, dar și multe alte sisteme energetice de top.

 

Duminică, 3 august

Kids City – ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, „Art Craft”, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, copiii vor putea participa la atelierul “Accesorii pentru vară” în cadrul căruia vor confecționa evantaie. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei