Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2014 - Anul XIX, nr. 162 (5671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Transmisiune prin satelit

Concert aniversar cu Andre Rieu, sâmbătă, la Cinema 3D din Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Cinema 3D din Shopping City Suceava, sâmbătă, 19 iulie, de la ora 21:00, va fi transmis în format HD prin satelit din piaţa centrală Vrijthof, Maastricht, Olanda, al zecelea concert, aniversar, al lui Andre Rieu, considerat regele valsului.

Organizatorii anunţă o seară plină de magie, de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţie, aşa cum ne-a obişnuit Andre Rieu, seară în care puteţi să vă bucuraţi, să vă relaxaţi, să trăiţi împreună aproape trei ore de emoţii, bucurie, cântec, dans şi voie bună. Despre concertul aniversar, artistul Andre Rieu a spus: "Cel de-al zecelea concert aniversar din oraşul meu natal îmi este foarte drag şi mi-aş dori ca toată lumea să fie prezentă aici la celebrarea sa. Totuşi, dacă nu ne puteţi fi alături în Maastricht, sper să vă ating inimile prin aducerea acestei seri speciale în faţa dumneavoastră pe marele ecran din cinematograf".

Pentru că este vorba de un concert aniversar, Cinema 3D a anunţat că toţi cei prezenţi vor primi un pahar de vin din partea Cramei Murfatlar Suceava, pentru a ciocni virtual cu Andre Rieu şi invitaţii lui. Concertul durează două ore şi 40 de minute, cu o pauză de 15 minute. Voia bună este oferită de vinurile Murfatlar, vioara maestrului Andre Rieu şi surprizele invitaţiilor săi.

Rezervări se pot face telefonic, la numărul 0743 137 540 (Vasile Păsăilă, organizatorul evenimentului, administrator SC Pavado SRL), sau direct la Cinema 3D în Shopping City Suceava. Preţurile variază, în funcţie de aşezare: pe rândurile 1, 2, 3, un bilet costă 50 de lei (loc pe fotoliu, la masă, şi un pahar de vin Murfatlar), pe rândurile 4, 5, 6, 7, 8, un bilet costă 45 de lei (loc pe scaun, la masă, şi un pahar de vin Murfatlar), iar pe rândurile 9, 10, preţul unui bilet este 40 de lei (loc pe scaun şi un pahar de vin Murfatlar).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert aniversar cu Andre Rieu, sâmbătă, la Cinema 3D din Shopping City.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert aniversar cu Andre Rieu, sâmbătă, la Cinema 3D din Shopping City0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei