Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iun 2014 - Anul XIX, nr. 145 (5654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inopinat

Şase ofiţeri de la Bucureşti au descins în control la IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase ofiţeri de la Inspectoratul General al Poliţiei Române au venit în control în urmă cu două zile la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, într-o acţiune inopinată.

Controlul a durat până seara, când ofiţerii au plecat din nou spre Capitală.

Din informaţiile pe care le avem, controlul a vizat activitatea Serviciului de Investigare a Fraudelor - Biroul de combatere a infracţiunilor vamale.

Chiar dacă nu au anunțat ce anume căutau, surse din poliţie ne-au mărturisit ieri că cel mai probabil controlul viza activitatea acestui birou condus de subcomisarul  Daniel Adrian Ilisei, cel care a fost împuternicit la comanda IPJ Suceava, în perioada noiembrie 2013 - mai 2014.

Varianta vehiculată ar fi aceea că ofiţerii sosiţi în control au venit expres să caute nereguli în activitatea acelui birou, pentru a-l împiedica pe Ilisei să râvnească din nou funcţia de inspector-şef al poliţiei judeţene.

Cum comisarul-şef Ioan Crap este suspendat din funcţia de inspector-şef şi pus la dispoziţia unităţii, după acuzaţiile de trafic de influenţă aduse de DNA, comanda poliţiei judeţene a rămas pe umerii celuilalt adjunct al inspectorului-şef, comisarul-şef Viorel Onea.

Acesta din urmă a plecat ieri pentru câteva zile din localitate, cu probleme personale, iar în locul său frâiele unui întreg inspectorat de poliţie trebuiau preluate de şeful de la Investigarea Fraudelor, comisarul-şef Neculai Ştefan. Numai că şi şeful de la Fraude nu era ieri la serviciu, astfel încât fotoliul de inspector-şef a fost ocupat, pentru o zi şi jumătate ce-i drept, până se întoarce comisarul-şef Ştefan, de şeful Serviciului de Investigaţii Criminale, comisarul-şef Manuel Bordeianu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase ofiţeri de la Bucureşti au descins în control la IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 5245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Şase ofiţeri de la Bucureşti au descins în control la IPJ Suceava5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hoti trimis de
(26 iun 2014, 12:46:51
Au fugit "sefii" de la birouri cand au auzit de control....bravo politiei Suceava
2.   D-lor ofiteri trimis de
(26 iun 2014, 12:56:00
Va asteptam si la Politia Radauti, sa-i verificati activitatea d-lui comisar sef Alistar Constanti, de parca politia Radauti e mosia lu tacsu , vine diminiata pe la 4-5 cu masina personala in control si cauta daca cei de la patrulare au bason de guma ,in loc sa-si pazeasca tigarile si bautura ( care a fost ca acum numai apa e in sticle ) din camera de corpuri delicte. Cum primeste amanta in birou in afara programului de audienta. Cu ce ocazie solutioneaza el petitiile daca nu are in atributii asa ceva. Cum se plimba cu ATOP la Suceava la Dimbu si Nituleasca in interes personal si nici macar foaia de parcurs nu o completeaza, face sute de kilometri si pune pe cei care au masina in primire sa completeze foaia . Si multe altel care am sa va trimit o recomandata . Acest comisar Alistar cumetru lui Dimbu si iubi a lui Nituleasca a dominat toata zona Radautiului , toata ziua statea la Olareanu in birou si in biroul lui Cornea de la frontiera Radauti, un loc sa se implice in activitati politienesti, rezolva probleme si interesele lor personale.
3.   BORDEL trimis de
(26 iun 2014, 13:18:14
Bordeianu sef de Bordel

BRAVO! Cine va primi decoratia de onoare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei