Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 iun 2014 - Anul XIX, nr. 136 (5645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Parada, concerte şi distracţie

Motocicliști din toată ţara, aşteptaţi luna viitoare la Motorfest 2014

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu toate că mai au ceva mai bine de-o lună până când motoarele lor vor merge la unison cu cele ale altor zeci de iubitori ai cailor putere din ţară sau chiar şi de peste hotare, motocicliştii suceveni nu au pierdut ocazia de a-i chema pe cei interesaţi să fie prezenţi la evenimentul pe care îl vor organiza luna viitoare – Motorfest 2014.

Posesorii unor motociclete de mare putere, în valoare de mii de euro, membri ai clubului North Gang Riders, au fost prezenţi la expoziţia auto Mega Drive Test, organizată de Shopping City Suceava, la finele săptămânii trecute, motoarele lor fiind unul din punctele de atracţie ale evenimentului, sucevenii admirându-le şi pozându-se cu ele.

Iar cum şirul de motociclete nu putea fi trecut cu vederea de nimeni, acestea au devenit şi cel mai bun suport de promovare a evenimentului care va avea loc luna viitoare, în perioada 17 – 20 iulie, punctul de plecare al paradei motocicliştilor fiind tot parcarea Shopping City Suceava.

Cea de-a patra ediţie a Motorfest, eveniment organizat de clubul North Gang Riders, va debuta joi, 17 iulie, cu un moto traseu turistic al mănăstirilor Moldoviţa şi Suceviţa, cu retur prin Marginea, dar şi cu un tir cu arme de foc la Poligonul de la Solca.

Pe 18 iulie vor fi parcurse alte două trasee turistice, spre Rarău şi la mănăstirile Voroneţ şi Humorului, urmate de program de călărie, iar seara de două concerte - „Aproape unplugged” şi „Artis Band”.

Sâmbătă, 19 iulie, va avea loc deja tradiţionala paradă a motocicliştilor, de la Capu Câmpului (Gura Humorului) până la parcarea Shopping City Suceava şi retur, dar nu înainte ca asfaltul parcării să se încingă cu concursuri pe una sau două roţi şi o mulţime de cascadorii.

Seara, distracţia va continua cu alte concursuri, dar de data aceasta pe iarbă, precum şi cu două concerte în aer liber – trupa „Fără Zahăr” şi „Canaf şi EBB”.

Duminică, 20 iulie, conform organizatorilor, este ziua rezervată „trezirii cu murături şi pupături, cafeluţe şi ciorbiţe”, dar şi a festivităţii de încheiere a unei noi ediţii de Motorfest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motocicliști din toată ţara, aşteptaţi luna viitoare la Motorfest 2014.
 Vizualizări articol: 2580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Motocicliști din toată ţara, aşteptaţi luna viitoare la Motorfest 20145.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei