Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2014 - Anul XIX, nr. 129 (5638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veste bună

Un nou lot de microbuze şcolare va fi alocat judeţului Suceava în această vară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dintre cele 42 solicitări de microbuze şcolare înregistrate în judeţ,  majoritatea ar putea fi satisfăcute până la începutul noului an şcolar. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Liviu Dragnea, i-a confirmat, în cursul vizitei pe care a făcut-o miercuri şi joi la Suceava, că din tranşa de 600 de microbuze şcolare 16+1, achiziţionate pentru anul trecut, „un număr important” va ajunge şi la Suceava. Potrivit lui Nechifor, livrarea microbuzelor în ţară a început deja şi dacă în această etapă nu vor veni la Suceava toate cele 42 de microbuze cerute de primării, există fonduri, după cum a afirmat vicepremierul Dragnea, din care vor mai fi achiziţionate şi altele pentru a se asigura tot necesarul de microbuze din teritoriu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a arătat că cele 42 de solicitări, cu una sau două excepţii, vin de la  localităţi care nu au asemenea maşini pentru transportul elevilor. „Sper ca până la 15 septembrie majoritatea microbuzelor să ajungă la Suceava, aşa încât copiii să înceapă şcoala în condiţii mai bune faţă de anul trecut. Noi am trimis la Ministerul Dezvolării Regionale un document cu cele 42 de solicitări de la localităţi şi repartizarea nominală se va face printr-un ordin comun, semnat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Ministerul Educaţiei Naţionale”, a mai precizat preşedintele Cătălin Nechifor.

Ultimul lot de microbuze şcolare a fost repartizat judeţului Suceava în ianuarie 2012. Atunci Ministerul Educaţiei Naţionale a alocat şcolilor din judeţ cinci microbuze, pentru elevii din comunele Cârlibaba, Brodina, Coşna, Frumosu şi Baia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou lot de microbuze şcolare va fi alocat judeţului Suceava în această vară.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un nou lot de microbuze şcolare va fi alocat judeţului Suceava în această vară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei