Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2014 - Anul XIX, nr. 129 (5638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prin AJOFM

Ofertă de 69 de locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (APIA) Suceava a anunţat că intermediază ocuparea a 69 de locuri de muncă în Germania, pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic. Oferta este disponibilă prin EURES România, o reţea între serviciile publice europene de ocupare a locurilor de muncă.  Angajatorii din Germania au nevoie de bucătari (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem  -  McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchete (6 posturi). 

Pentru joburile de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt căutate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană. În privinţa posturilor de recepţioner şi manager restaurant angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe bune de limba germană, cât şi de engleză, calificarea şi experienţa în domeniu fiind de asemenea obligatorii. 

Locurile de muncă sunt pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, începând cu septembrie 2014, cu posibilitate de prelungire. Angajatorii germani oferă salarii cuprinse între 1.400 şi 2.200 de euro brut pe lună. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână şi se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi oferită de angajator, gratuit sau contracost, cu 270 de euro pe lună.

Sucevenii interesaţi care corespund cerinţelor sunt invitaţi să se adreseze, pentru informaţii suplimentare, consilierului EURES de la sediul AJOFM Suceava. Aici vor fi introduşi într-o bază de date, pentru a primi invitaţie de participare la selecţia care va avea loc la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă de 69 de locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ofertă de 69 de locuri de muncă în Germania, în domeniul hotelier-gastronomic3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei