Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iun 2014 - Anul XIX, nr. 129 (5638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adresă oficială

Nechifor şi Sinescu le mulțumesc primarilor suceveni pentru participarea la întâlnirea cu Liviu Dragnea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, şi prefectul Florin Sinescu le-au transmis primarilor adrese oficiale prin care le mulţumesc pentru participarea la întâlnirea pe care vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a avut-o joi cu aleşi locali şi parlamentari suceveni. Cătălin Nechifor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că după ce a discutat cu mai mulţi aleşi locali prezenţi la această întâlnire, aceştia i-au spus că şedinţa cu Liviu Dragnea a fost de departe cea mai reuşită.

„A fost o atmosferă extrem de deschisă, extrem de echilibrată. Nu au existat acele diferenţieri de nivel între prezidiu şi sală. Şi cred că a fost un dialog foarte constructiv, drept pentru trimitem câte o adresă scrisă către primării pentru a sedimenta mai bine problematica pe care o găsim la nivel local în relaţiile cu Guvernul României şi cu ministerele de resort”, a spus Nechifor.

El a adăugat că prin aceeași adresă oficială, primarii vor fi invitaţi să transmită pentru fiecare localitate care sunt problemele care trebuie rezolvate. Preşedintele CJ Suceava a mai precizat că în judeţ vor fi prezenţi, în perioada următoare, şi alţi reprezentanţi ai Guvernului României pentru a discuta direct cu primarii suceveni despre proiectele şi problemele pe care le au. Cătălin Nechifor a arătat că după ce România va primi în mod oficial acordul cadrul pentru exerciţiul bugetar 2014 – 2020, la Suceava va fi prezent şi ministrul Fondurilor europene, Eugen Teodorovici.

„La Suceava vor fi prezenţi şi alţi miniştri de resort, şi mă refer la cei de Mediu sau Educaţie, dar şi alte ministere care fac parte din Guvernul Ponta. Aceştia vor veni la Suceava pentru a răspunde la chestiunile care sunt ridicate de primari. Şi îmi doresc foarte mult ca această dezbatere pe care am avut-o la Suceava în prezenţa vicepremierului Liviu Dragnea, extrem de deschisă, să poată fi şi cu rezultate palpabile. Pentru că e bine ca atunci când vine un ministru să îl întrebăm despre aspecte legate de domeniul său”, a declarat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor şi Sinescu le mulțumesc primarilor suceveni pentru participarea la întâlnirea cu Liviu Dragnea.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Nechifor şi Sinescu le mulțumesc primarilor suceveni pentru participarea la întâlnirea cu Liviu Dragnea1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei