Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2014 - Anul XIX, nr. 128 (5637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urbanism

Noi spaţii de joacă pentru cei mai tineri rădăuţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii din cartierul rădăuţean Eudoxiu Hurmuzachi vor avea la dispoziţie, de la sfârşitul acestei săptămâni, un spaţiu de joacă modern, dotat cu mai multe dispozitive pentru distracţia celor mici. La fel, în parcul central 2, va fi dat în folosință un alt spaţiu pentru joacă destinat celor mai tineri cetăţeni ai municipiului Rădăuţi. Mai exact, administrația locală a reuşit să rezolve o problemă mai veche existentă în cartierul Hurmuzachi, la fel şi în zona centrală, în condiţiile în care în zonele respective nu au existat până acum spaţii amenajate corespunzător.

Inginerul Viorel Cărbune,  de la serviciul specializat din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi, a declarat: „Am reuşit să finalizăm operaţiunea de igienizare în cartierul Eudoxiu Hurmuzachi, operaţiune care a cuprins o serie de lucrări de mentenanţă, respectiv întreţinerea spaţiilor şi zonelor verzi din acest cartier. În acest sens au fost executate lucrări de toaletare a gardului viu, de tundere a spaţiilor verzi şi a pomilor ornamentali, activităţi de întreţinere specifice acestei perioade. Însă cel mai important cred că este, pentru copiii locatarilor de acolo, amenajarea unui spaţiu de joacă modern şi sigur, dotat cu instalaţii precum balansoar, tobogan, leagăn. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi în parcul 2. Cert e că până la finele săptămânii aceste spaţii de joacă vor fi funcţionale”.

 

Primarul Olărean: „Una dintre prioritățile executivului local are ca temă tocmai grija pentru cei mici”

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, spune că executivul local a avut permanent în atenţie şi realizarea unor spaţii de acest fel pentru cei mai tineri dintre cetăţenii localităţii.

„Spaţiul de joacă destinat copiilor care locuiesc în cartierul Hurmuzachi, cât şi cel din zona centrală rezolvă parţial una dintre problemele care sunt de mai mult timp în vizorul administraţiei locale. Până acum am mai inaugurat, în anii din urmă, astfel de spaţii în cartierele Obor şi Bogdan Vodă şi ne-am propus ca în cel mai scurt timp să mai amenajăm, prin efort propriu, la fel ca şi de această dată, alte locuri în cartierele sau zonele unde nu există deocamdată. Vreau să-i asigur pe părinţii celor mai tineri rădăuţeni că una dintre priorităţile executivului local are ca temă tocmai grija pentru cei mici, pentru copiii din municipiul nostru”, a declarat şeful executivului local, primarul Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi spaţii de joacă pentru cei mai tineri rădăuţeni.
 Vizualizări articol: 1486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noi spaţii de joacă pentru cei mai tineri rădăuţeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei