Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2014 - Anul XIX, nr. 106 (5615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Șcheia

Un om de afaceri și-a pus capăt zilelor pe un pod peste calea ferată și a lăsat un mesaj cutremurător

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri din municipiul Suceava s-a sinucis ieri, în jurul prânzului, pe un pod peste calea ferată, ridicat la șoseaua de centură, pe raza comunei Șcheia, și a lăsat în urma sa un bilet cutremurător: „Cancerul m-ar fi doborât în câteva luni’’.

Afaceristul care a recurs la acest gest extrem se numește Sorin Leontin Rotariu, avea 50 de ani și locuia în zona centrală a municipiului Suceava.

În urmă cu doi ani, Rotariu, proprietar al unei case de schimb valutar, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că și-a sechestrat soția și doi călugări într-un garaj de pe strada Mărășești, amenințându-i cu un pistol cu gaze.

 

A atins cu un fier liniile de înaltă tensiune și a căzut de la o înălțime de șapte metri

Ieri, în jurul orei 12.30, la 112 s-a primit un apel telefonic care anunța că a fost găsit la Șcheia, pe linia de cale ferată, un bărbat posibil electrocutat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, inclusiv cu ambulanța de terapie intensivă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare a victimei, nu s-a mai putut face nimic pentru Sorin Leontin Rotariu.

În apropierea locului în care a fost găsit bărbatul se afla și autoutilitara acestuia, o furgonetă de culoare albă, în interiorul căreia, susțin surse judiciare, s-a identificat un bilet prin care victima își motiva oarecum alegerea făcută: „Cancerul m-ar fi doborât în câteva luni”.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului Transporturi, iar din primele concluzii a reieșit că Sorin Leontin Rotariu a atins intenționat cu o bară de fier liniile de înaltă tensiune, pentru a se electrocuta, după care a căzut de pe pod pe calea ferată, de la o înălțime de aproximativ șapte metri.

 

Arestat preventiv acum câțiva ani, după un scandal cu focuri de armă și persoane sechestrate

Sorin Leontin Rotariu a fost arestat preventiv acum trei ani, sub acuzaţia că, pe 28 ianuarie 2011, şi-a sechestrat soţia, doi prieteni de familie, soţ şi soţie, şi doi călugări, în garajul de la demisolul blocului în care locuia la vremea respectivă (pe strada Mărășești), ameninţându-i cu un pistol cu gaze, cu care a şi tras de altfel în acele momente mai multe focuri de armă.

Călugării respectivi au fost aduși de Rotariu tocmai de la Neamț, de la o mănăstire la care era ctitor, pentru a le arăta acestora că soţia sa îi face vrăji, după ce, în ultima vreme, povestea avocatul de atunci al valutistului, clientul său „se simţea foarte rău şi a văzut în privirea soţiei o lumină”.

În februarie 2012, s-a dat sentința definitivă în acest dosar, Rotariu fiind condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, judecătorii cerându-i valutistului să urmeze un un program de dezalcoolizare şi de consiliere psihologică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un om de afaceri și-a pus capăt zilelor pe un pod peste calea ferată și a lăsat un mesaj cutremurător.
 Vizualizări articol: 17057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Un om de afaceri și-a pus capăt zilelor pe un pod peste calea ferată și a lăsat un mesaj cutremurător2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! trimis de
(12 mai 2014, 13:02:08
,,O viata ai si aia scurta,
Trebuie sa stii s-o pretuiesti,
Sa ii oferi dragoste multa,
Sa simti tot timpul ca traiesti!

Cand iti greseste, n-o certa!
Te rasplateste ea cumva,
Si doar traindu-ti viata ta
Poti fi tu insuti cineva!” M. Eminescu

2.   Pffff trimis de
(12 mai 2014, 15:23:34
cine este el sa isi ia viata ???
Dumnezeu ti-o da El ti-o ia.....oricat am scrie ca "Dumnezeu sa il ierte",drumul spre iad e acelasi nu ii schimba nimic....nu suntem nimeni sa ne luam viata.....apropo nici ligheanele date de pomana tot nu ajuta...
3.   Jijel, citește și învață... trimis de
(12 mai 2014, 18:46:11
devil
3.1  RE: Jijel, citește și învață... trimis de
(14 mai 2014, 22:11:07
starpitura satanica pana cand nu o sa te loveasca o mare nenorocine nu o sa-ti musti degetele si sa-ti blestemi zilele ca ai instigat si sugestionat prin dispret oamenii simpli si nevinovti la sinucidere. O sa vina si ziua aia in care o sa-ti blestemi zilele mey putza.
4.   Comentariu trimis de
(13 mai 2014, 09:53:34
daca a fost crestin ortodox nu se spune :,, Dumnezeu sa l ierte !" timp de 7 ani ..exista o randuiala ,respectati o toti cei ce sunteti crestini ortodocsi...Pacat de o viata distrusa ,dar se intelege clar ca avea probleme psihice ...pacat...acum familia lui sufera, nu stiu suportul de l a avut din partea familiei,dar de cele mai multe ori barbatii nici nu vor sa l primeasca...Astea s vremurile in care traim..pe unii ii doboara intr un mod cumplit...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei