Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2014 - Anul XIX, nr. 103 (5612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Lucrările pentru reabilitarea şi extinderea rețelei de apă-canal sunt în grafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi lucrările de reabilitare şi extindere a reţelei de apă-canal în municipiul Rădăuţi nu au avut un start tocmai bun, fapt care a dus la aplicarea unor sancţiuni firmei constructoare, se pare că situaţia a intrat în normalitate. Lucrările, care au cuprins o mare parte din localitate, se desfășoară conform graficului de execuţie, iar pe porţiunile unde acestea au fost finalizate, carosabilul a fost adus la forma iniţială.

„Firma care execută lucrările a demarat procedurile de asfaltare pe tronsoanele de străzi care au fost afectate. S-a început cu Calea Bucovinei, a mai rămas o porţiune după sensul giratoriu, însă cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare, şi aici va fi pus covorul asfaltic. La fel, încă de la începutul lunii, s-a lucrat pe porţiunea de drum din faţa primăriei, s-a turnat asfalt, acum se fac lucrările pregătitoare către sediul Poliţiei, urmând şi tronsonul către Casa Germană, apoi porţiunea spre sensul Templul Evreiesc. Pot spune că lucrările, până la asfaltare, sunt în grafic, situaţie identică şi pe strada Putnei, pe tronsonul dintre sensul giratoriu şi strada Mărţişor, unde execuţia este mai complexă”, a declarat şeful biroului Urbanism-Amenajarea Teritoriului din Primăria Rădăuţi, inginerul Gabriel Flutur.

 

Olărean: Primăria îşi dă tot concursul pentru finalizarea în cele mai bune condiţii, şi în cel mai scurt timp, a lucrărilor

Primarul municipiului, Aurel Olărean, obişnuieşte în fiecare zi să ia „pulsul” lucrărilor şi să fie prezent în zonele în care se intervine. „Încă din start doresc să precizez că primăria şi-a arătat toată disponibilitatea pentru executarea lucrărilor cuprinse în acest program european. Chiar de la debutul lucrărilor am căutat să-i sprijinim pe constructori şi să facem în aşa fel încât să colaborăm bine. Dacă a existat o perioadă în care lucrările nu s-au desfăşurat în regulă, se pare că aceasta a fost depăşită şi lucrurile au intrat în normalitate. Ţin să arăt că în permanenţă, în zonele în care se intervine, Direcţia Tehnică are un reprezentant care supraveghează lucrările şi, în acelaşi timp, sunt optimist în ceea ce privește desfășurarea acestora şi respectarea graficelor de lucru. De aceea ţin să-i asigur pe rădăuţeni că primăria veghează şi îşi dă tot concursul pentru finalizarea în cele mai bune condiții şi în cel mai scurt timp a lucrărilor de reabilitare şi extindere a rețelei de apă-canal din municipiu”, a precizat primarul Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările pentru reabilitarea şi extinderea rețelei de apă-canal sunt în grafic.
 Vizualizări articol: 1453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lucrările pentru reabilitarea şi extinderea rețelei de apă-canal sunt în grafic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei