Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mai 2014 - Anul XIX, nr. 103 (5612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Competiţie

26 de jandarmi, poliţişti şi pompieri din Suceava, în finala Campionatului Naţional de Tir al MAI

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Etapa finală a Campionatului Naţional de Tir al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), competiţie în care se întrec cei mai buni trăgători cu pistolul din structurile de poliţie, jandarmerie şi pompieri, a debutat ieri în poligonul de la Mihoveni al Jandarmeriei Suceava, care găzduieşte din nou această competiţie de anvergură, la doi ani distanţă de prima finală găzduită de Suceava.

La start s-au adunat 180 de concurenţi, care au trecut de fazele preliminare ale competiţiei, 26 dintre ei fiind din Suceava. Concurenţii din Suceava, 17 bărbaţi şi nouă femei, reprezintă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (patru concurenţi), Şcoala de Jandarmi Fălticeni (şapte), Inspectoratul de Poliţie Judeţean (opt), Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (trei), Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava (patru).

Maiorul Bogdan Cornaci, din cadrul Jandarmeriei Suceava, a explicat că pe 7 şi 8 mai se desfăşoară cele două manşe ale campionatului în cadrul cărora se vor desemna cei mai buni trăgători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Tragerile se execută cu pistolul cal. 7,65 mm şi pistolul cal. 9X19 mm. Competiţia se va încheia astăzi, cu omologarea rezultatelor şi festivitatea de premiere a celor mai buni trăgători.

Printre concurenţii din judeţul Suceava care participă la finala campionatului naţional se numără colonelul Dan Hoffman, prim adjunct la conducerea ISU Suceava, comisarul-şef Vasile Maciuc, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei, comisarul-şef Sorina Fotciuc, împuternicită recent la comanda Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, maiorul Lucian Ungureanu, şeful Detaşamentului de Intervenţie al Jandarmeriei Suceava, şi colonelul Ionel Postelnicu, locţiitor la comanda Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, cel care a obţinut un loc 2 la finala individuală a competiţiei naţionale acum doi ani.

Pe lângă şefii structurilor MAI, la debutul Campionatului Naţional de Tir au fost prezenţi prefectul Florin Sinescu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 26 de jandarmi, poliţişti şi pompieri din Suceava, în finala Campionatului Naţional de Tir al MAI.
 Vizualizări articol: 2101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
26 de jandarmi, poliţişti şi pompieri din Suceava, în finala Campionatului Naţional de Tir al MAI5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei