Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 apr 2014 - Anul XIX, nr. 85 (5594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Săptămână plină

“Şcoala altfel” cu 8.000 de elevi, părinţi şi profesori la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 8.000 de elevi, părinţi şi cadre didactice au fost oaspeţii poliţiei săptămâna trecută în cadrul campaniei „Şcoala altfel – Săptămâna educaţiei antiinfracţionale şi antivictimale”. Fiecare zi a săptămânii trecute a avut câte o tematică.

Luni, 7 aprilie, poliţiştii s-au deplasat în comuna Ciocăneşti, unde, în parteneriat cu Salvaţi Copiii Suceava, elevii din localitate au fost angrenaţi în jocuri pe tema prevenirii violenţei în mediul rural.

Marţi, 8 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava s-a desfăşurat Ziua Porţilor Deschise, oaspeţi fiind elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava. Tot marţi la sediul IPJ Suceava s-a desfăşurat şi seminarul „Meseria de poliţist – risc şi satisfacţie profesională”, la care au participat elevi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi elevi ai Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava.

Miercuri, 9 aprilie, a urmat o sesiune de comunicare cu elevii şi profesorii Colegiului  de Artă Suceava, în incinta Galeriei Millenium de la sediul IPJ Suceava. Elevii şi cadrele didactice au putut admira picturile artistului plastic Nicolae Zepciuc expuse la sediul IPJ Suceava. De asemenea, participanţii au putut vizita expoziţia de documente de arhivă şi uniforme vechi de poliţie puse la dispoziţie de Arhivele Naţionale Suceava.

Joi, a urmat un nou episod al evenimentului Ziua Porţilor Deschise. Copiii au vizitat Serviciul Arme Explozivi, Substanţe Periculoase, Serviciul Criminalistic, au putut vedea câinii poliţişti şi echipamentele tehnice din dotarea poliţiştilor.

În fine, vineri au urmat deplasări în mediul rural, unde poliţiştii au împărţit pliante cu recomandări preventive pentru perioada vacanţei.

„În baza programărilor efectuate, au fost organizate la nivelul judeţului peste 300 de activităţi în cadrul cărora elevi de toate vârstele au relaţionat în mod direct cu poliţiştii în contextul desfăşurării unor acţiuni preventive, concursuri, vizite şi prezentări de genul Ziua Porţilor Deschise, marşuri antiviolenţă şi alte activităţi”, a concluzionat subcomisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Şcoala altfel” cu 8.000 de elevi, părinţi şi profesori la poliţie.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Şcoala altfel” cu 8.000 de elevi, părinţi şi profesori la poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei