Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2014 - Anul XIX, nr. 79 (5588)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   32 imagini |   ø fişiere video

Acţiune altfel

Ia bucovineană, „vedetă” într-un concurs organizat la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ia bucovineană a fost „vedetă” pentru o seară pe scena Casei de Cultură din Rădăuţi, acolo unde 12 tinere au defilat pe podium îmbrăcate cu acest element al portului tradiţional din zonă.

Cele 12 concurente au fost îmbrăcate în ia bucovineană în deschiderea concursului, după care au urcat pe scenă în ţinută de seară.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Culturală a Tinerilor Artişti din Rădăuţi, împreună cu consilierul local Mirela Todorese, dar şi alte persoane fără de care manifestarea de vineri seară nu ar fi fost posibilă, respectiv Lăcrămioara Simionovici, Amelia Perjescu, Andrei Scîntei şi Flavius Nenciu.

„Am organizat acest eveniment în scopul promovării frumoaselor bucovinence şi pentru a păstra viu în rândul tinerilor portul tradiţional bucovinean, cu care trebuie să ne mândrim fiecare dintre noi. Vreau să mulțumesc minunatului public care a fost prezent la eveniment şi ne-a susţinut. Vreau să mai adaug că a fost o decizie grea de a desemna câștigătoarele, deoarece toate concurentele sunt nemaipomenit de frumoase şi bine educate. Felicitări tuturor concurentelor participante, care au demonstrat că iubesc Bucovina”, a declarat Mireala Todorese, unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Câștigătoarea este o elevă de 15 ani de la Colegiul „Mihai Eminescu” Suceava

La final, juriul a desemnat şi câștigătoarea concursului. Titlul de Regina Bucovinei i-a revenit Teodorei Belmega, de 15 ani, elevă a Colegiului „Mihai Eminescu” din Suceava şi care este originară din Brodina. Ea a fost încoronată de Gabriel Ciobâcă, câştigătoare în trecut a titlului de Miss România, iar din partea organizatorilor câştigătoarea a primit premii în valoare totală de 2.000 de lei, constând într-o ţinută de zi şi una de seară, bijuterii, produse cosmetice, un abonament pentru o lună de zile la sala de fitness, un voucher de cumpărături de 100 de lei, flori şi un tort.

Locul doi a fost ocupat de Adelina Tihulca, în vârstă de 18 ani, care a primit premii în valoare totală de 700 de lei. Locul al treilea i-a revenit Deliei Manoilă, de 18 ani, care a primit din partea organizatorilor premii în valoare de 500 de lei.

S-a oferit şi un premiu special, din partea publicului, în valoare de 300 de lei, acesta revenindu-i unei tinere din Rădăuţi, Anamaria Prelipcean.

Spectacolul a fost completat şi de prezenţa unor artişti care au urcat pe scena Casei de Cultură din Rădăuţi, respectiv Gabriel Kisczuk, fost participant la concursul „Vocea României”, Amanda Andrişan, Patricia Buliga, Costel Bucătaru.

Tot cu ocazia acestui eveniment a fost lansată colecţia „Amurg” a creatoarei Amanda Andrişan.

„Nu ne vom opri aici şi vom continua cu ediţia următoare în 2015, iar evenimentul va fi, cu siguranţă, mai răsunător. Vreau să le mulțumesc sponsorilor acestui proiect, fără de care acest eveniment nu se putea realiza: Belissima Fashion- Oana Rusu, BeautycenterVogue - Oana Rusu, Allure Spa - Gabriela Ciobâca, Janette Bijuterii, Florăria Magnolia, Florăria Castanela, Cofetăria Elsira, Bucovina Fitness Center, City Break Cafe, D-Studio by Diana Iacoban, Salon Cryss Style, dar şi colaboratorilor Firuţa Slevoacă, Amelia Perjescu make up artist, Filmmari.com, Monitorul de Suceava, TV Rădăuţi, Săptămânalul Rădăuţean, Ziarul Atac, Doru Clipa, Andrei Scîntei Photography şi în ultimul rând celei care a prezentat întreg show-ul, Issabela Prutean”, a completat Mirela Todorese.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ia bucovineană, „vedetă” într-un concurs organizat la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3881 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ia bucovineană, „vedetă” într-un concurs organizat la Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei