Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mar 2014 - Anul XIX, nr. 63 (5572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control

Polițiștii, verificaţi cu etilotestul la prima oră a dimineţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rutieri au organizat, ieri dimineaţă, o acţiune de control care a vizat prevenirea evenimentelor rutiere în rândul cadrelor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), 47 de poliţiştii şi trei jandarmi de la Suceava, Gura Humorului şi Frasin fiind verificaţi cu aparatul etilotest. După trei ore de controale, în intervalul orar 7.00-10.00, toate rezultatele au indicat alcoolemie 0.

După cum a explicat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, controlul a fost unul de rutină şi a vizat două aspecte. Pe de o parte au fost verificate documentele de circulaţie ale oamenilor legii şi ale maşinilor cu care aceştia au venit la serviciu. Mai exact au fost verificate permisele de conducere, certificatele de înmatriculare, valabilitatea inspecţilor tehnice periodice şi a asigurărilor. Au urmat apoi verificările cu aparatul etilotest, printre cei testaţi numărându-se inclusiv ofiţeri de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Serviciul de Informaţie şi Protecţie Internă (SIPI).

Controalele s-au desfăşurat la sediul IPJ Suceava de lângă Stadionul Areni, la Poliţia oraşului Gura Humorului şi la Poliţia oraşului Frasin.

Acţiunea de control a fost dispusă la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române, după o serie de accidente în care au fost implicaţi poliţişti aflaţi sub influenţa alcoolului.

Poliţişti băuţi la volan au fost în mijlocul unor scandaluri imense şi în judeţul Suceava în ultimii ani. Cele mai cunoscute sunt cazurile foştilor şefi ai poliţiilor din Fălticeni şi Gura Humorului, Constantin Gagiu şi Luigino Pînzariu. Ambii au primit condamnări cu suspendare. Condamnarea, chiar şi cu suspendare, înseamnă automat demiterea din poliţie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii, verificaţi cu etilotestul la prima oră a dimineţii.
 Vizualizări articol: 6424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 18 voturi
Polițiștii, verificaţi cu etilotestul la prima oră a dimineţii3.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Este o noutate ! trimis de
(19 mar 2014, 11:07:52
Cine ar veni beat la serviciu stiind ca va fi verificat ?
1.1  RE: Este o noutate ! trimis de
(19 mar 2014, 19:07:53
doar seful de post din Boroaia nea Bocancel umbla beat cu loganul M.A.I si cand il suna de la Falticeni prietenul sau MONUR si ii spune " vasile vezi ca am primit telefon de la 112 cum ca tu ai fi beat ..vezi vasile ca vin si trebuie sa-ti pun etilotestul vezi ca o sa ma fac intarziat cam 2 ore bun pa " apoi sa vezi Vasile a meu cum paste 2 straturi de patrunjel si leustean si  ☭ 10 pachete de guma orbit .. apoi vine nea Monur dupa 3 ore si il pune sa sufle ...rezultatul fiind 0 normal ...dar constatam cu stupoare ca nu se poate scoate fluturasul ..ca sa vezi si sa nu crezi ca nu poate sa-l scoata ca nu merge ca nu are hartie si nah e suficient ca a suflat ..... si gataaa corb la corb nu-si scoate ochii...:) traiasca mafia din POLITIE
2.   Incredibil trimis de
(19 mar 2014, 11:19:34
Militienii tot militieni. Astia de au intrat dimineata la serviciu sunt verificati la ora 7??? Evidenta tampeniei e ca orice ne-militian isi da seama si stie ca acestia cred ca beau IN TIMPUL SERVICIULUI, fiind evident ca au existat suspiciuni ca doar nu o sa zica ca au facut controlul degeaba.
3.   AU STIUT trimis de
(19 mar 2014, 11:22:11
Matei de la Radauti a scapat a stiut,pleaca el pe teren si pune la altii aparatul,sa vezi ce banuti face.In rest abureala, ei fac banuti buni si sunt platiti din banii nostrii.
4.   Hic trimis de
(19 mar 2014, 13:37:58
Hic..nenea militeanu....hic...da matale, asta care i-ai verificat....hic..ai suflat si mataluta? Si ai gasit cumva ...hic..pe unul matrafoxat...hic? Pun pariu ca toti erau sobri si proaspat barbieriti!:)) Sa nu-mi spui ca pe Pinzariu si pe Gagiu i-ai prins matale in urma testarii cu alcooltestul ca ma faci sa rid:))). Daca n-ar fi fost filmati si dati la presa ii acopereati cum stiti voi mai bine, cum de altfel s-a si facut! Asa ca hai sictir cu testul vostru cu tot!
5.   Mai-mai,ce circ! trimis de
(19 mar 2014, 13:48:23
Sa vezi c-o sa-i oblige sa poarte si centura de siguranta!Poate o sa-si dea amenda intre ei cand se vad vorbind la telefon in trafic!
6.   Penibil... trimis de
(19 mar 2014, 14:27:40
Nici macar un alcolist profesionist nu cred ca bea la 7 dimineata. Trebuiau verificati dupa pranz, in jurul orelor 14-15... Tampitii se mai si lauda ca au testat politistii...mie mi-ar fi rusine sa mai informez presa despre asa ceva
7.   Cretinism trimis de
(19 mar 2014, 14:58:44
bine, bine, dar cu panzariu, si gagiu, ce sa intamplat cu ei? in afara de acea suspendare data de curtea de apel? sa nu-mi ziceti ca lucreza in continuare in politie... ca va cred.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei