Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2014 - Anul XIX, nr. 48 (5557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Alice Năstase Buciuta, redactorul-şef al revistei Tango, va fi invitatul special al evenimentului „Femei de Succes - Performanţă la superlativ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Joi, 6 martie 2014, cele mai apreciate femei din judeţ vor fi premiate în cadrul evenimentului „Femei de Succes - Performanţă la superlativ”, manifestare ce îşi propune să le premieze pe sucevencele care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în cadrul domeniului în care activează. 

Redactorul-şef al revistei Tango, scriitoarea Alice Năstase Buciuta, a răspuns afirmativ invitaţiei iniţiatorului evenimentului, Angela Zarojanu, de a participa la eveniment. Despre succes, reuşită şi performanţă, Alice Năstase Buciuta spune că: „Dacă succesul înseamnă să ai o familie în care să te poți refugia de toate neliniștile lumii în care trăim și o profesie în care nici un gest să nu fie corvoadă, ci gest de iubire, atunci, da, înseamnă că sunt o femeie de succes. Altfel, nu știu ce înseamnă succesul, decât ca șansă de a-ți trăi toate iubirile cu încredere și cu speranța că cei din jur îți vor răspunde la fel”.

Alice Năstase Buciutaa mai fost la Suceava şi cu prilejul lansării unor cărţi a căror autoare este. „Mi-e dragă Suceava pentru că am văzut-o întâia oară cu ochi atât de îndrăgostiți, încât toate zidurile ei mi se păreau aurite. Și mi-e dragă pentru că am întâlnit aici oameni frumoși, cu suflet deschis, cu inimă mare, cu dor de a asculta și de a împărtăși povești adevărate. De câte ori am să fiu chemată și de câte ori drumurile vor fi bune cu mine și-mi vor purta pașii spre prietenele mele sucevence, am să fiu recunoscătoare și mândră că mai există, încă, într-o lume atât de grăbită, și întâlniri care contează”, a mai adăugat Alice Năstase Buciuta.

Manifestarea de joi este organizată de Fundaţia „Şanse Egale, Valoare, Autoritate” (SEVA), Asociaţia „Edu-Max”, Monitorul de Suceava, Televiziunea Intermedia, Fundaţia Patronală IMM Suceava şi Shopping City Suceava.

Sorin Ursan, cel care a impresionat o ţară întreagă cu vocea sa în cadrul emisiunii „Românii au talent”, va susţine un moment artistic, iar coloana sonoră a evenimentului va fi asigurată de Alexandru Marţuneac, un tânăr pianist din Gura Humorului.

 

Aproape 400 de mesaje cu propuneri

În perioada 10 februarie – 1 martie, sucevenii au putut accesa site-ul www.monitorulsv.ro unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, au nominalizat femei care s-au afirmat cu succes într-unul din cele 20 de domenii propuse. Pentru ediţia din acest an a evenimentului, aproape 400 de e-mailuri cu propuneri au ajuns pe adresa redacţiei Monitorul de Suceava. Interesul sucevenilor pentru sondaj a fost ridicat, sute de nume fiind propuse pentru cele 20 de categorii. Pentru fiecare categorie, primele zece femei care au primit cele mai multe voturi, vor primi diplome şi flori, iar cea care a întrunit cele mai multe sufragii va fi desemnată câștigătoarea respectivei categorii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alice Năstase Buciuta, redactorul-şef al revistei Tango, va fi invitatul special al evenimentului „Femei de Succes - Performanţă la superlativ”.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Alice Năstase Buciuta, redactorul-şef al revistei Tango, va fi invitatul special al evenimentului „Femei de Succes - Performanţă la superlativ”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei