Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 feb 2014 - Anul XIX, nr. 29 (5538)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mandat de arestare

Urmărit general pentru violarea unei minore, prins după trei luni, în zona Judecătoriei Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După aproape trei luni în care a fost dat în urmărire generală, un individ din Vicovu de Sus, acuzat că a violat şi lipsit de libertate o adolescentă în vârstă de 16 ani, a fost prins miercuri pe raza municipiului Rădăuţi, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Suspectul, Ioan Bruja (21 de ani), a fost depistat de poliţişti în zona Judecătoriei Rădăuţi, fiind încătuşat şi dus în faţa judecătorilor, care au confirmat mandatul de arestare preventivă emis în lipsă la 25 noiembrie 2013.

Bruja şi un alt tânăr din Vicovu de Sus, Pavel Bobu (31 de ani) sunt acuzaţi că în luna iulie a anului trecut au sechestrat o minoră din aceeaşi localitate şi au obligat-o să întreţină cu ei relaţii sexuale.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, victima se afla în maşina unor prieteni, în lunca râului Suceava, când Pavel Bobu, care se afla la volanul unui alt autoturism, a obligat-o pe minoră să se urce cu el în maşină, după care a forţat-o să facă sex cu el. Ulterior, a mers cu victima în zona Plai a oraşului Vicovu de Sus, la locuinţa lui Ioan Bruja, de unde, împreună cu acesta din urmă, s-au dus într-o zonă lăturalnică, unde au obligat-o pe minoră să facă pe rând sex cu ei.

Anchetatorii explică că tot calvarul victimei a durat de la ora 24.00 până aproape de ora 4.00 dimineaţa, când Ioan Bruja a dus-o pe minoră la domiciliul ei, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Victima violului, încătuşată de poliţie

La câteva luni de la comiterea faptei, poliţiştii au anunţat că au reţinut-o pentru 24 de ore şi pe minora care a făcut plângerea de viol şi lipsire de libertate, pe motiv că respectiva a făcut în instanţă declaraţii mincinoase, susţinând că de fapt nu a fost violată de către Pavel Bobu, încercând să-l scape pe acesta de acuzaţiile ce i-au fost aduse.

Adolescenta a fost pusă sub acuzare pentru favorizarea infractorului, petrecându-şi 24 de ore într-o celulă de la subsolul poliţiei judeţene.

Aceeaşi măsură a fost luată de poliţişti şi împotriva unui alt tânăr din Vicovu de Sus, Gheorghe C. (28 de ani), care, audiat în calitate de martor în cauza respectivă, a infirmat declaraţiile iniţiate date în faţa anchetatorilor.

Respectivul a fost şi el încătuşat şi s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărit general pentru violarea unei minore, prins după trei luni, în zona Judecătoriei Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Urmărit general pentru violarea unei minore, prins după trei luni, în zona Judecătoriei Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei