Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solidaritate

„Oprește cancerul de col uterin!”, acţiune umanitară, astăzi, la Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Shopping City Suceava, în sala City Gallery, va avea loc astăzi, de la ora 17:00, o dezbatere cu tema ”Oprește cancerul de col uterin!”, acţiune care are caracter umanitar.

”Oprește cancerul de col uterin!” este şi sloganul sub care Asociația Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfășoară, în intervalul 19-25 ianuarie, „A Opta Săptămână de Prevenire a Cancerului de Col Uterin”.

„De unde pornim, de unde ar trebui să își ia femeile informațiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Ce au de făcut atunci când află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată și altfel decât prin intervenție chirurgicală? Cât de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport moral în familie, la serviciu, la spital, la biserică? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri medici, psihologi, preoți, bolnave”, anunţă organizatorii evenimentului: Televiziunea Intermedia Suceava, Radio Top și Jupânu, cu sprijinul Shopping City.

 

Salvaţi o tânără diagnosticată cu cancer de col uterin!

Întâlnirea de astăzi are și un caracter umanitar, pentru că o bolnavă de cancer de col uterin din Câmpulung Moldovenesc, Laura Mihaela Anastasiei, în vârstă de 34 de ani, mama unui copil în vârstă de 12 ani, care nu-și permite plata operației care-i poate salva viața, va primi banii strânși din vânzarea unor obiecte donate de artiști și alți oameni cu suflet mare din Suceava în cadrul acţiunii ”Oprește cancerul de col uterin!”. Aurica Anastasiei, mama Laurei, ne-a spus că fiica ei nu are nici un venit. Atât tânăra de 34 de ani, cât și băiețelul său de 12 ani, pe care este silită să-l crească singură, trebuie să se descurce împreună cu bunica Aurica din pensia bătrânei, care este de numai 750 de lei, și din alocația copilului. Oricât și-ar dori să muncească, tânăra mamă, ajunsă la 45 de kilograme și slăbită de boală, nu poate face față fizic în prezent nici unei slujbe și nici nu găsește pe nimeni să o angajeze în halul în care se află.

Bunica ne-a povestit cu lacrimi în ochi: ”Boala asta a venit deodată și ne-a distrus pe toți. A făcut radioterapie, chimioterapie și acum trebuie operată. Sperăm că mai există o șansă, măcar pentru ca să nu rămână copilul ăsta fără mamă, că e micuț încă și eu nu știu câte zile îmi lasă Dumnezeu ca să mă pot ocupa de el. Sunt disperată, rog din om în om pentru ajutor și tot nu reușim să strângem suma. Are nevoie de 5.000 de euro și nu am strâns decât o mică parte din sumă ”.

Cei care consideră că pot face un gest de solidaritate în acest caz au la dispoziție, pentru donații în lei, contul RO40BPOS34101322426RON01, deschis pe numele Anastasiei Laura Mihaela, la Banc Post - Câmpulung Moldovenesc. Pentru a afla întreaga poveste a Laurei, femeia care are nevoie urgent de operaţie, pentru a fi salvată, puteţi accesa adresa http://www.monitoruldecampulung.ro/o-pensionara-din-campulung-isi-vinde-casa-ca-sa-si-opereze-fata-bolnava-de-cancer/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Oprește cancerul de col uterin!”, acţiune umanitară, astăzi, la Shopping City.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
„Oprește cancerul de col uterin!”, acţiune umanitară, astăzi, la Shopping City4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei