Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Hoţ

După o serie de furturi la Rădăuţi, Vicovu de Sus, Bilca şi Gălăneşti, a fost arestat pentru 29 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 25 de ani, din Vicovu de Sus, tânăr care a executat câteva condamnări cu închisoarea, a ajuns din nou după gratii după o serie de peripeţii. Laurenţiu Pleşca, cel care trebuia să se supună, până pe 22 ianuarie 2014, măsurii de interdicție de a părăsi localitatea unde locuiește efectiv, respectiv orașul Vicovu de Sus, fără încuviințarea procurorului, nu a ţinut cont de aceasta şi a fost implicat în mai multe nereguli.

Mai exact, la 18 ianuarie, deşi nu posedă permis, suspectul a condus un autoturism până la o firmă din Bilca, iar din interiorul societății a sustras o punte spate cu grup și planetare, ce a aparținut unui microbuz care a fost radiat din circulație, valoarea prejudiciului fiind de circa 2.000 de lei. Mai mult, judiciariştii rădăuţeni, care îl suspectau de mai multe furturi înregistrate în perioada octombrie 2013-ianuarie 2014 pe raza municipiului, dar şi la Bilca, Gălăneşti şi Vicovu de Jos, au efectuat în cursul zilei de ieri patru percheziţii la domiciliul acestuia, dar şi în locurile unde stătea fără forme legale, la Vicovu de Sus şi Volovăţ, şi au descoperit o serie de bunuri care provin din furturile reclamate (plasme TV, scule profesionale, truse de chei, camere video de supraveghere, aparate de sudură, maşini de cusut, casetofoane auto), bunuri de peste 20.000 de lei. În acelaşi timp a fost descoperită şi o motocicletă marca Yamaha care figurează ca fiind furată din Italia.

Tânărul a fost arestat preventiv, în cursul zilei de ieri, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de furt calificat în formă continuată, iar în aceeaşi cauză va fi cercetat şi Mugurel Grosu, de 31 de ani, din Vicovu de Sus, pentru tăinuire. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După o serie de furturi la Rădăuţi, Vicovu de Sus, Bilca şi Gălăneşti, a fost arestat pentru 29 de zile.
 Vizualizări articol: 2793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
După o serie de furturi la Rădăuţi, Vicovu de Sus, Bilca şi Gălăneşti, a fost arestat pentru 29 de zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei