Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 302 (5509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În stradă

120 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine la concertele în aer liber de Revelion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a anunţat că a pregătit 120 de efective pentru a asigura măsurile de ordine la manifestările în aer liber ce vor fi organizate în noaptea de Revelion în Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Rădăuţi. Cei 120 de jandarmi vor acţiona împreună cu poliţişti de la Inspectoratul Judeţean, poliţişti locali, în timp ce pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava vor avea misiuni pe linia lor de muncă, pentru prevenirea incendiilor. Tot în ultima zi a anului jandarmii vor mai asigura măsuri de ordine şi la spectacolele de datini şi obiceiuri din oraşele Liteni, Dolhasca şi Vicovu de Sus.

De asemenea, în cooperare cu poliţiştii, alţi 60 de jandarmi vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în alte 14 localităţi din judeţ.

„Aproximativ 30 de jandarmi montani vor fi prezenţi pe traseele turistice şi în apropierea unităţilor de cazare, pe pârtia de schi din Vatra Dornei şi în alte zone unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale”, se arată într-un comunicat al IJJ Suceava.

Acţiunile jandarmilor vor fi în primul rând preventive şi, pe lângă ordine publică, se vor concentra şi pe verificarea modului în care se comercializează şi utilizează materialele pirotehnice.

Reamintim că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că aproximativ 300 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada 31 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 120 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine la concertele în aer liber de Revelion.
 Vizualizări articol: 2158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
120 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine la concertele în aer liber de Revelion5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei