Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 298 (5505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

„Daruri din suflet”

Pentru cei 62 de beneficiari din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Zvoriştea, Moş Crăciun a veni prin ambasadorii săi: copii talentaţi şi oameni cu suflet mare, parteneri într-o acţiune intitulată “Daruri de suflet!”, care a reunit multe instituţii: Şcoala Gimnazială "Mihai Eminescu" Băneşti, comuna Fântânele, Primăria comunei Fântânele, ziarul Cronica Satului, firme din comuna Fântânele şi nu numai.

Acţiunea a avut loc pe 19 decembrie, alături şi pentru beneficiarii din cadrul CRRN Zvoriştea, care au rămas impresionaţi atât de spectacolul oferit de elevii şcolii din Băneşti, care au adus în casa lor colinde şi datini populare specifice zonei şi sărbătorilor de iarnă, dar şi de faptul că aceştia au fost însoţiţi de oameni de marcă ai comunităţii: primarul comunei Fântânele, Gheorghe Cornea, directorul şcolii, Silviu Mihai, cărora li s-a alăturat şi Ionel Curcan, directorul ziarului Cronica Satului. Darurile din suflet au constat şi din cadouri pentru fiecare din cei 62 de beneficiari, dar şi din alimente care le vor face masa mai bogată de sărbători (zahăr, ulei, făină de grâu şi mălai, orez, fasole, cartofi, ceapă).

Şi pentru că erau la câţiva paşi de Suceava, colindătorii Moşului au ajuns şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, unde copiii îmbrăcaţi în costume populare autentice ne-au oferit un spectacol emoţionant, în calitate de păstrători ai tradiţiei strămoşeşti.

Cuvântul domnului primarul al comunei Fântânele, la finalul spectacolului, a avut menirea de a ne simţi mai apropiaţi sufleteşte, cu sufletele calde şi mai buni. Le mulţumim tuturor pentru colinde şi urări şi ne dorim să avem cu toţii un an mai bun, mai frumos şi mai liniştit.

La mulţi ani!

 

Director executiv DGASPC, Dan Ionuţ ADOMNIŢEI  

Purtător de cuvânt DGASPC, Nicoleta DANELIUC

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Daruri din suflet”.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Daruri din suflet”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei