Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 298 (5505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune caritabilă

82 de copii de la Şcoala Specială din Gura Humorului au primit daruri din partea Clubului Rotary Suceava - Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

82 de copii din clasele I-IV de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Sfântul Andrei din Gura Humorului au avut parte joi seară de o surpriză extraordinară, pusă la cale de Clubului Rotary Suceava – Bucovina.

82 de familii de voluntari ai Clubului Rotary Suceava - Bucovina şi-au deschis din nou sufletul şi au demonstrat, încă o dată, că fapta bună şi omul bun sunt la ele acasă în Suceava. Cei 82 de copii defavorizaţi au intrat pentru prima dată în viaţa lor într-un mall şi au avut şansa să îşi aleagă singuri cadourile: hăinuţe, jucării, dulciuri, dar şi rechizite şcolare şi cărţi de la supermarketul Auchan din cadrul Iulius Mall.

După cum ne-a spus Dan Cuşnir, membru al Rotary Club Suceava – Bucovina, „82 de copii au servit pentru prima oară în viaţa lor masa la restaurantul Mc Donald's din Iulius Mall, unde au primit steguleţe şi baloane colorate. Impresionant a fost să vedem cum unii dintre ei dezumflau baloanele şi le puneau în buzunar, pentru a le duce acasă, frăţiorilor lor”. El a completat că 82 de familii cu suflet mare au cheltuit peste 55.000 de lei, pentru ca 82 de copii să uite pentru o vreme de necazurile de zi cu zi. „<Service above Self>, să slujeşti comunitatea mai presus de tine însuţi, este nu doar un slogan, ci este o stare de fapt la Clubul Rotary Suceava, datorită unor oameni deosebiţi, care formează acest club, şi a minunaţilor lor prieteni, care formează <armata> de voluntari, atunci când este nevoie”, a completat Dan Cuşnir.

 

„Dăruieşte un zâmbet”

Premiera celei de a opta ediţii a proiectului "Dăruieşte un zâmbet", pornit de la Suceava şi implementat, ulterior, în întreg Districtul Rotary 2241 România şi Republica Moldova, este faptul că în acest an numărul voluntarilor a depăşit numărul copiilor. „Cât de frumoasă poate fi o comunitate, care are nevoie de 82 de voluntari pentru un proiect caritabil, şi vin 100 de voluntari? Mulţumim dragi voluntari. Mulţumim Suceava şi vă promitem că Rotary Club Suceava - Bucovina va continua să demonstreze că a servi comunitatea mai presus de tine însuţi este nu doar un slogan, ci este o onoare şi un privilegiu”, au comunicat reprezentanţii Rotary Suceava – Bucovina. Preşedintele mandatului 2013-2014 al Clubului Rotary Suceava - Bucovina este economistul Florin Apetroaei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 82 de copii de la Şcoala Specială din Gura Humorului au primit daruri din partea Clubului Rotary Suceava - Bucovina.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
82 de copii de la Şcoala Specială din Gura Humorului au primit daruri din partea Clubului Rotary Suceava - Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei